Login/Registracija

OVO NISTE VIDELI NA TV-U: Finalisti se OPUSTILI, Dragana Katić ZAHVALJUJE BOGU ŠTO JE KRAJ (VIDEO)

Prošlog vikenda završena je sedma sezona emisije „Nikad Nije Kasno“, a sada kada su se slegli utisci odlučili smo da vam pokažemo do sada neobjavljene momente iz finalne noći koje niste imali prilike da vidite na televiziji.


Vesela atmosfera počela je još u bekstejdžu gde su okupljeni takmičari napravili pravu mini žurku uz dobru pesmu, ples, a nije izostalo ni po koje „Živeli“ uz čašicu za opuštanje.


Dobro raspoloženje vladalo je i među ustaljenom ekipom koja vodi ovaj šou, dok su Žika i Dragana sumirali svoje utiske.

– Nisam čekao da se završi, nisam ni umoran, sve super. Nemam šta da se spremam za sledeću sezonu, to je sve spremno. Prijaviće se do kraja jula između 700 i 1.000 ljudi, onda se sve to pregleda i presluša i to je to- rekao je Žika.


– Hvala Bogu došao je kraj, mi smo zdravi,srećni, uspešni i dalje gledani, poštovani i cenjeni. Cela emisija je pogodila moj ukus, ja i godinama i senzibilitetom pripadam vrsti muzike koja se ovde sluša i emituje tako da ja mislim da sam podjenako igrala u svih sedam sezona– objasnila je Dragana.

Kako se Sofra pripremao za finale i još zanimljivih detalja pogledajte u videu, a mi se vidimo od septembra u novoj sezoni.


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić