Login/Registracija

„Ovo je teži put“ Takmičarku ogovarali na snimanju, odgovorila im NIKAD JAČE (VIDEO)

Anka Pecnik, takmičarka šoua „Nikad nije kasno“, sve je iznenadila kada se u trećem krugu pojavila u nesvakidašnjem, gotovo neprepoznatljivom izdanju. Zbog duge kovrdžave kose,  crnog šešira mnogi joj nisu videli lice i pomislili da je reč o novoj učesnici, zbog čega su je mnogi ogovarali iza leđa.

Međutim, tvrdi da joj se to često dešava i van scene, jer osim u muzici, sklona je i transformacijama kada je reč o njenom fizičkom izgledu. 

e393f095e703cbdf5ee5146b83092ac9b9e09645

– Trudim se da budem drugačija, takva sam i u privatnom životu, volim da eksperimentišem. Mnogi me na snimanju nisu prepoznali i ne prepoznaju, čula sam sa strane kao „A ko je ova“, a kad su prikazali retrospektivu mojih nastupa, načula sam „A, to je ta! Dobro“  (smeh).  Sasvim sam drugačija, to mi je negde i cilj- kaže Anka za Grand Online i otkriva da li se u životu isplati biti drugačiji.

– Mislim da je ovo teži put, ali to je ta šašava Vodolija u meni koja uvek želi nešto drugo. To sam ja i takva ću i ostati – ističe.

fa1e6bbfd987645a46f269fcb30d8cffe0bb1d12

Kaže da nije oduvek bila takva. Nakon što je svoju decu izvela na put, u 44. godini rešila je da uzme život u svoje ruke i posveti se isključivo sebi i otuda ta odluka da eksperimentiše i sa fizičkim izgledom. Možda će neko reći da je to sebično, ali za takve komentare odavno ne mari.

– Mislim da sam postala žena kao žena u svakom smislu te reči tek u 40.toj, kad su deca stasala. Moje ćerke su velike devojke i tek sad se osećam kao prava žena – kaže Anka i ističe da pripadnice nežnijeg pola moraju sebi da budu na prvom mestu, da vode računa o sebi, svojim potrebama i željama. 

– Znam da je lako reći jer je to velika borba, pogotovo u ovoj našoj okolini. Ovaj narod razmišlja na sasvim drugačiji način, za razliku od ljudi u Austriji, gde godinama živim, koji su ipak malo otvoreniji i slobodniji – ističe Anka koja je svim ženama uputila i jaku poruku. O čemu se radi, saznajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić