Ovo je najemotivniji momenat osme sezone „Nikad nije kasno“: Zbog njega je plakao ceo Balkan (VIDEO)

Capture 4 11

Petar Spasojević poneo je laskavu titulu pobednika osme sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ od strane stručnog žirija. Tokom učešća njegovu porodicu je zadesila velika tragedija, a nakon nastupa koji je posvetio pokojnoj supruzi Zorici plakao je ceo Balkan.

Petar je izašao na Grandovu, skupio snage i otpevao pesmu „Sirajte noćas samo za nju“. Kompletan žiri, voditelji, publika, orkestar i gosti plakali su nakon pevanja, a on je uspeo da izgovori samo nekoliko rečenica koje su dodatno izazvale emocije.

petar spasojevic zivotna prica pobednik

-Večeras pevamo pesmu koja nema cenu, pošto je moja supruga preminula. Prošli put kada smo bili ovde, ona je bila dobro, sad je situacija takva i za ćerke, i za moje prijatelje i za sve koji me znaju – rekao je Petar pre svog nastupa.

Iako su tada svi plakali, milione gledalaca pogodile su suze njegove mlađe ćerke koja je tatu bordrila iz publike i sve vreme brisala suze sa lica.

petar spasojevic cerka

Petar je nakon tog nastupa prizano da je smrt supruge veliki udarac za njegovu porodicu, posebno za ćerke koje su kako je rekao podnele veliki teret.

-Jeste, sve su to emocije iz srca, iz duše, to je tako i to je život. Ja se nadam da je ponosna na mene, ovaj nastup sam posvetio i svojim ćerkama koje su bile čak izloženije nego ja u nekim trenucima. Tako da je ovo jedna zahvalnost i njima, ako to može kroz pesmu da se kaže – rekao je pobednik nakon nastupa koji je rasplakao milione.

PETAR SPASOJEVIC 61 GOD. BEOGRAD 27 ok

Podetimo, Petar je posle finala rekao da je pobedu posvetio pokojnoj supruzi koja mi je bila velika podrška kako u životu, tako i u karijeri.

-To je nešto što puno znači mojoj porodici, ona je dala puno. Zbog nje sam se prijavio, ali nije to neki stav, znam da bi i njoj značilo. Ona je verovala u mene i govorila mi je da sam nabolji, da mi ne treba takmičenje – kaže on i otkriva da ovaj uspeh nije očekivao:

-Kada sam se prijavio, nisam očekivao ovo, planirao sam da dođem do drugog, trećeg kruga. Pevao sam ono što osećam, nisam izmišljao ni sekunde, nisam pravio neke kombinacije. Pevao sam nešto što je duši milo.

U bonus videu pogledajte šta je Petar rekao nakon pobede pred našim kamerama:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Milinković