Login/Registracija

„Ovo je godina ozbiljnih jubileja“ Aleksandar Sofronijević održao promociju nove pesme, a evo zašto njegova mama nije došla (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih mladih muzičara, Aleksandar Sofronijević juče je u jednom prestoničkom restoranu održao promociju prve pesme u karijeri „Jabuke“ i pred pripadnicima sedme sile najavio nove muzičke projekte najtraženijeg orkestra u regionu. 

– Ova godina je za nas jako bitna jer je ona godina ozbiljnih jubileja. Ove godine slavim 20 godina od kako sam počeo da sviram harmoniku i 10 kako sviramo u Grandu. Takođe, 18. novembra izlazi naš prvi album i uskoro otvaram muzički studio AS Ton u Beogradu – ponosno je izjavio Sofronijević koji nije mogao da sakrije uzbuđenje zbog izlaska prvog singla,a ponet fantastičnom atmosferom otkrio je da bez njegovih drugara iz detinjstva, koji čine njegov orkestar, ne bi bio ono što danas jeste. 


– Siguran sam u sebe i u svoje ljude i verujem da smo na dobrom putu i da gradimo sjajnu i iskrenu muzičku priču – izjavio je virtuoz na harmonici i dodao da je svim srcem ušao u svet muzike. 

– Kada volite ono što radite, onda i Bog pomaže i nosite neku prelepu energiju

Upravo zbog toga je i svojoj majci Mileni Sofronijević dodelio važnu ulogu u spotu, a zašto nije došla da podrži sina na promociji, otkrio nam je upravo mladi harmonikaš, što možete da vidite u intervjuu u videu ispod.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić