Login/Registracija

OVO JE DEFINITIVNO NAJEMOTIVNIJI NASTUP: Sin sa ocem otpevao pesmu posvećenu majci koja ih je napustila, ceo studio u SUZAMA (VIDEO)

Saša Janjić zvani Janja definitivno je imao najemotivniji nastup u šouu „Nikad nije kasno“. Naime, ovaj takmičar prvo je otpevao pesmu „Viđaš li mi staru ljubav“, a potom je sa sinom u duetu izveo numeru „Majko sve ti opraštam“ koja je izazvala reku suza u studiju zbog životne priče i poruke koju ova numera nosi. 


Žika Jakšić je u emisiji otkrio pozadinu ovog nastupa i rekao da ova pesma donosi istinitu priču koju su proživeli Saša i njegova deca. Naime, pesma „Majko sve ti opraštam“ nosi poruku Sašinoj bivšoj supruzi koja je svoju decu nakon razvoda ostavila upravo Saši. Kao samohrani roditelj Saša je uspeo da svoju decu izvede na pravi put,a nastupom u šouu veterana i pesmom Šabana Šaulića zajedno sa svojim sinom poslao je poruku da je sve to život i da je svojoj supruzi sve oprostio, baš kao i njegova deca.

On je samohrani otac, deca ga nagovaraju da se ponovo oženi, a evo zašto to još uvek odbija (VIDEO)


Tokom njihovog nastupa ceo studio je bio u suzama, plakala je publika, plakao je Žika Jakšić, a najviše članica žirija Lejla Piljević koja nije mogla da zaustavi suze.


„Skoro nismo imali emotivniji nastup, a u prilog tome govore i Lejline suze“, rekla je Dragana Katić, dok je Lejla rekla da ju je dirnula njihova životna priča i pesma.

„Čestitam i na interpretaciji i na hrabrosti da otpevate ovu pesmu“, dodala je Dragana.

Kako je izgledao najemotivniji nastup u šouu veterana pogledajte u videu na 01.32.51:

https://youtube.com/watch?v=SXeA5pdt7bM%3Fstart%3D5570
Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić