OVO ĆE VAM POPRAVITI DAN: Poslušajte 12 najlepših pesama u izvođenju veterana (VIDEO)

O spektakularnom finalu pete sezone šoua „Nikad nije kasno“ i dalje se priča, budući da su finalisti priredili nezaboravnu noć kvalitetnim i šarenolikim muzičkim repertoarom.

Od bluza, popa, roka, pa do najlepših nota narodne muzike, 12 veterana razgalilo je srca stručnog žirija, publike u studiju, ali i milionskog auditorijuma koji je pratio spektakulranu završnicu takmičenja.

5379183621cfc84339fe1a89962099a3bb4e4f81

Budući da je ovaj novembarski ponedeljak tmuran i siv, ekipa portala Grand. Online rešila je da vam ulepša početak nedelje i to sa 12 pesama koje su naši veterani izveli u finalnoj noći. 

58a12fff58bff651468225dbccfd81eaba82e3d7

Zoran Stojanović, zvani Poštar predstavio nam se numerom „Samo za nju“, a mi vam predlažemo da kliknete play i zapevate ovu čuvenu Šabana Šaulića.

I Rufat Selim Roki odlučio je da se u finalu bori Šaulićevom pesmom, a njegovu maestralnu interpretaciju „Dva galeba bela“ ulepšao je i performans na kraju koju je priredio u čast preminuom kralju narodne muzike. Pogledajte o čemu je reč!

Pobednica Zorica Erić donela nam je nezaboravni hit „Pazi kome zavidiš“ Lepe Brene. 

Sanja Živković ostala je dosledna svom omiljenom muzičkom žanru, pa je i u finalu zepevala Selin Dion i pesmu „The power od love“. 

„Ljubav nije dug“ poručio nam je Vahid Musić, a njegova maestralna interpretacija učinila ga je i pobednikom stručnog žirija. 

I Rifat Ramović okitio se lentom pobednika u kategoriji Fejsbuk glasanja, a u finalu se predstavio pesmom Tome Zdravkovića „Dotak’o sam dno života“.

Najstariji učesnik ovogodišnje sezone, Emir Gosto Šora probudio je najlepše emocije u studiju i kod publike izvođenjem čuvene numere Duška Kuliša „Bez tebe je gorko vino“, koja će sigurno i vas raznežiti.

Simpatična pevačica iz Vrnjačke banje, Maja Marinković odabrala je hit svoje imenjakinje Maje Odžaklijevske, a reč je o numeri „Budi dobar kao što sam ja“.

I on je rešio da probudi najlepše emocije, pa je u finalu zapevao sada već evergrin Lea Martina. Poslušajte kako je Saša Milovanović Šasi otpevao čuvenu „Odiseju“.

Za džez, bluz i fanki nema boljeg izviođača na našim prostorima od Dejana Ćosića Džozefa, što je u finalu dokazao otpevavši čuvenu pesmu „Kiss“.

On je želeo da prvenstveno sebi ispuni želju, a zatim i da izazove emocije kod publike, zato je za finale odabrao najlepšu baladu „Nocturno“ Olivera Dragojevića. 

Adela Turkić dala je svoj maksimum u finalu „Nikad nije kasno“, a njen izbor bila je pesma „Beli biseru“ Lepe Brene. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić