Login/Registracija

Ovakvo IZNENAĐENJE nije očekivao, pobednik NIKAD NIJE KASNO podelio lepu vest

Po uzoru na tradicionalni doček i koncert koji posle trijumfa u „Zvezdama Granda“ očekuje pobednika, i Fejsbuk pobednik ovogodišnje sezone „Nikad nije kasno“ Dubravko Biondić Duba održaće veliki koncert u Zagrebu. 


Doček i pobeda talentovanog Biondića održaće se 30. jula u Zagrebu, a srećne vesti je i sam pevač potvrdio na društvenim mrežama. 

On je iskoristio priliku da sve prijatelje i poštovaoce njegovog glasa pozove na prvi koncert koji će imati nakon trijumfa u šouu veterana. 


Očigledno je da će nekadašnji kamiondžija potpuno zanemariti svoju profesiju i hrabro nastaviti ka vrhu muzičke scene, a budući koncert je samo jedan od dokaza za to. 

Inače, Duba je nedavno priznao da mu je nakon pojavljivanja u takmičenju, popualrnost u Hrvatskoj naglo porasla. A za sve je zaslužna samo jedna pesma. 

– To je bilo u prvom krugu i hit „Na njenom venčanju“ je odjeknuo u Hrvatskoj da sam se iznenadio, da nisam mogao verovati. Ta pesma je odskočila, i evo i danas svi puštaju samo tu pesmu, ali i „Ej Suzo moja“ i „Mala“, te tri su najjače, ali i ostale će proći- rekao je u emisiji „A sad malo mi“.


Nakon trijumfa u takmičenju Duba se rasplakao nakon pitanja kome posvećuje trijumf u takmičenju, a lavina emocija preplavile je i njegove najdraže, što možete da vidite u nastavku. 

Foto: Z.K.Munja/Elena,
Autor: I. Ankić