Ovako je Petar Spasojević izgledao u mlađim danima, dve stvari su nepromenljiva kategorija (FOTO)

PETAR SPASOJEVIC 61 GOD. BEOGRAD 9

Pobednik muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ Petar Spasojević sve je osvojio emotivnim interpretacijama koje su mnogima terale suze na oči.

PETAR SPASOJEVIC 61 GOD. BEOGRAD 27 ok 1

Kada je uz to otkrio i tužnu sudbinu kroz koju je prolazio sa suprugom koja je tokom takmičenja preminula od teške bolesti, nije bilo onih koje Petrove pesme nisu duboko pogodile.

petar spasojevic

Kroz pesmu punu emocija nekako je lakše preboleti tugu, a lepi trenuci ostaju zauvek u sećanju, naročito onda kada su svi bili mladi i lepi, mada lepota ostaje i dalje.

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija Petra iz mlađih dana, a ovaj tadašnji mačo muškarac i danas svojim šarmom jednom rečju – osvaja.

Screenshot 20230804 091323
Printscreen Facebook

Na slici je Petar u avionu iz mlađih dana u društvu dve predivne dame, a uputili su se najverovatnije na neki odmor.

I tada je nosio bradu i imao prepoznatljiv pogled koji je skrivao naočarima za sunce.

PETAR SPASOJEVIC 61 GOD. BEOGRAD 9

Petru se inače nakon trijumfa u muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“ izgubio svaki trag. Mnogi su polušavali da ga pronađu u Beogradu i lično mu čestitaju, ali on jednostavno nije bio kod kuće, jer je po svemu sudeći ponovo seo u avion.

Ubrzo po okončanju takmičenja pevač je spakovao kofere i uputio se u Nemačku, kod svog dobrog prijatelja koji mu je bio i velika podrška u pripremi nastupa kojim je oduševljavao publiku na velikoj Grandovoj sceni.

PETAR SPASOJEVIC FINALE NNK FOTO GRAND 6 ok

Nakon laskave titule šarmantni Petar je nastupao u Nemačkoj, a sada ima mnogo planova.

-Nakon finala se nastavlja život koji je bio i do sada, treba se boriti za neke svari koje su prošle i minule. Tako da nije to baš tako jednostavno, ali borimo se, borba je borba – dodaje on.

petar spasojevic cerka

Petar je nedavno otkrio i koji je za njega bio najemotivniji momenat tokom takmičenja.

-Najemotivniji momenat je bio kada mi je ćerka bila tu, kada sam pevao pesmu zbog koje se ona rasplakala. Radi se o pesmi „Svirajte noćas samo za nju“, to je bilo najteže meni – zaključio je Petar.

Foto: Z.K.Munja/Printscreen Facebook,
Autor: A.Dačić