Login/Registracija

OVAKAV SPEKTAKL USOR JOŠ NIJE VIDEO: Čičak napravio koncert za pamćenje, Mirsada prenela najlepše emocije

Pravi vokalno. vizuelni performans, u svom rodnom Usoru, priredio je Tomislav Filipović Čičak koji je uz baklje izašao na binu letnje pozornice Žabljak i pozdravio publiku.

– Dobro veče Žabljak, dobro veče Usora, nas ne zanima što je danas vruće– reči su kojima je se Čičak obratio okupljenoj publici, nakon čega je usledo spektakl.

Nizali su se hitovi, menjali su se kostimi, a energija koju je pružao podigla je sve na noge. Svojim performansom doveo atmosferu do usijanja, a pored publike koja je đuskala, jedna ekipa se okupila u „vozić“ i tako pokazala koliko uživa u njegovom nastupu.

Devojčice i dečaci smenjivali su se na bini tokom njegovog izvođenja, što mu nije smetalo, već naprotiv uključio je ih je u svoj nastup i pripredio im veče za pamćenje.

Na veliku radost svih, ovoj divnoj večeri doprinela je i Mirsada Mekić sa svojim anamblom, čiji je glas opčinio prisutne.  

Na kraju, pevač se zahvalio publici i sa statuom u rucu poslao važnu poruku.

– Ovo nije moje, nije njeno, nije naše, ovo je od svih nas. Hvala vam puno– rekao je Čičak na kraju spektakla.

Nakon koncerta, Usorski orao je sabrao utiske i obratio se i na svom Fejsbuku.

– Hvala još jednom svim ljudima koji su pomogli u ovom projektu jer ovo je ipak bio miks koncerta,predstave i mjuzikla. Hvala „malim“ glumcima i glumicama. Posebno bi zahvalio onima koji su mi se obratili da su došli iz Njemačke, Holandije, Hrvatske, Slovenije radi koncerta. Hvala na ispunjenosti, na velikom broju live gledanja. Moja najveća nagrada je kada kazete da ovako nešto niste imali priliku videti nigde– napisao je on.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić