„Ovaj slučaj nismo imali“ Žika i Mare u neverici, evo šta se dogodilo u emisiji (VIDEO)

I ove nedelje vas očekuje lavina emocija, pozitivne energije i smeha u novoj epizodi najpopularnijeg šoua „Nikad nije kasno“ koju će osim talentovanih takmičara krasiti fantastičan žiri.

Pored Saše Miloševića Mareta, u sjajnim interpretacijama uživaće Kiki Lesandrić i Dženan Lončarević, a oni tokom cele emisije nisu mogli da sakriju oduševljenje nastupima koji će ove nedelje pomeriti granice.

0A0A5122

-Glaščina zaista!- oduševljen je bio Kiki jednim od takmičara koji je priredo spektakl na sceni.

Ni Žika nije ostao imun na sjajne interpretacije koje ćete imati prilike da čujete već u nedelju te se u jednom trenutku našalio.

-Mi ovaj slučaj nismo imali!- rekao je Jakšić i nasmejao sve u studiju.

-Nismo imali!- saglasan je bio premijer žirija.

promo nikad nije kasno 1

Jedna takmičarka izazvala je lavinu emocija svojim glasom, a zbog odabira pesme Dženan Lončarević je imao specijalni pitanje za nju.

-Je l’ ste našli vi vašeg Dragana?- našalio se pevač i izmamio osmeh pevačici.

-Pa tu je, možda će biti u sledećoj emisiji sa mnom- odgovorila je takmičarka.

DZENAN LONCAREVIC NNK SNIMANJE 12122023 FOTO MUNJA 19 ok

Šta vas još očekuje u novoj epizodi šoua „Nikad nije kasno“ i ko je ostavio poseban utisak na Kikiji saznajte na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović,
Autor: J. Jović