Login/Registracija

OVAJ HIT Dragane Mirković svi pevate, a malo ko zna da obeležava PREKRETNICU NJENOG ŽIVOTA

Bilo da ste ljubitelji narodne muzike ili ne, sigurno znate makar referen barem jednog hita Dragane Mirković, koja ih je tokom svoje dugogodišnje karijere iznedrila mnogo.


Iako pevači svaku svoju pesmu vole na svoj način, uvek postoje one koje su posebno drage ili sa posvetom što ih izdvaja od ostalih, a Dragana Mirković može se pohvaliti sa čak dve numere koje će zauvek imati specijalno mesto u njenom srcu.

– Posebno draga pesma mi je  “Sama“, to je prekretnica mog života to je bila 2000. godina kada sam otišla u Austriju i udala se i jako sam vezana za tu pesmu. Naravno, pesmu” Jedini” sam posvetila svom suprugu za 10 godina braka i u tom spotu se pojavljuju mali Marko i Manuela i to je njihovo poslednje pojavljivane i to zbog tate jer smo hteli da imamo porodičnu uspomenu- otkrila je svojevremeno u emisiji „Jutro“.


Podsećamo, naslednici popularne pevačice se ne bave javnim poslom, i upravo zbog toga što se ne eksponiraju zainteresovanost za njima je još veća.


Ćerka Manuela izrasla je u pravu lepoticu, koja i tek kako podseća na majku, dok je njen dve godine stariji brat, Marko,  ljubitelj je automobila i brze vožnje, a iz hobija vozi auto-trke.

BONUS VIDEO


Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić