OTKRIVAMO ko od takmičara želi da nasledi Šabana Šaulića, ko “vuče” traume iz braka, a ko izaziva kontroverze (VIDEO)

Pred nama je nova epizoda šoua “Nikad nije kasno” u kojoj će se za treći krug boriti pet novih talentovanih pevača veterana. Kroz njihove životne priče upoznaćemo se sa snovima nesuđenih zvezda, izuzetnih pevača koji ranije nisu napravili muzičku karijeru, a imali su kvalitet. Među njima su profesionalni lokalni pevači kao i apsolutni amateri. Ko će se večerašnji kandidati koji će boriti svoje mesto na estradnom nebu, pogledajte u nastavku teksta.

88700d3e741cc552c3925e3df8ac32ebcef9e32a

Slaviša Videnović znani Frenki

Ovaj takmičar ima 59 godina i živi u Sremskoj Mitrovici. Od detinjstva nosi nadimak Frenki koji je dobio po imenu iz stripova. Tokom svog života često je menjao profesije, ali mu je posao poštara omiljeno zanimanje.

Više o ovom takmičaru možete da saznate u videu ispod:

Danijela Stanković Kostić

Ona ima 42 godinei živi u Vranju. Završila je nižu muzičku školu u kojoj je svirala klarinet i klavir, a pevanjem se bavi od 1996. godine. Učestvovala je više puta u „3K Duru“ kao i u muzičkom takmičenju „Evropska zvezda“ u Beogradu gde joj se desio peh. Naime, nije prošla audiciju jer joj se u sred pevanja „osušilo“ grlo.

Imala je više ponuda od poznatih bendova da peva sa njima, ali nije želela da napusti Vranje i svoj bend. Njen izgled oduvek je uvek izazivao kotroverzne komentare u njenom rodnom gradu, a kako ona reaguje na komentare okoline, saznajte u videu:

Suad Bakić

Ovaj takmičar ima 51. godinu i dolazi iz Nemačke. Rođen je i odrastao je u Sjenici sa babom i dedom. Kaže da se ceo život bavi sportom, a muzika je bila sporedna ljubav. Pevanjem je počeo da se bavi u 17. godini, ali uspešnu pevačku karijeru nije ostvario jer je bio posvećen porodici i njenoj egzistenciji.

Za njega kažu da je novi Šaban Šaulić, a kad čujete kako peva, shvatićete i zašto

Muzilki uzor mu je Šaban Šaulić, kog želi da nasledi što je nedavno priznao I u intervjuu, koji možete da pogledate u linku ispod:

Mirjana Derek

Mirjana 50 godina i dolazi iz Graca u Asutriji. Rođena je i odrasla u Kruševu (BiH), ali godinama već živi i radi u Austriji.

Godinama je radila kao ugostiteljski radnik u restoranima širom Austrije,a danas je vlasnica kafića i salona lepote u Gracu. Iza sebe ima jedan neuspeli brak u kom je, po sopstvenom priznanju, bila omalovažavana i vređana konstantno. Pretrpela je veliko psihičko zlostavljanje, ali kaže da je to iza nje i da je uspela da se izdigne iz cele situacije jača nego ikad.

POTRESNA PRIČA SA SREĆNIM KRAJEM: Bivši muž je vređao i omalovažavao, u 50-oj godini našla ljubav svog života

Šta je sve preživela tokom braka saznajte u linku ispod:

Dejan Radovanović Čiča

Ovaj takmičar ima 48 godina, rođeni je Kruševčanin koji već 20 godina živi i radi u Beogradu. Muzikom se bavi poslednjih 16 godina, a učestvovao je na nekoliko muzičkih festivala. Bio je vrhunski rukometaš koji je stigao do juniorskog prvaka Srbije i omladinske reprezentacije.

OD PROSLAVLJENOG RUKOMETAŠA DO PEVAČA! Saša Milošević Mare: „Ti si šmekerica sa mikrofonom“

Večiti je student, tj apsolvent Poljoprivrednog fakulteta i nada se da će naredne godine diplomirati.

A zašto je loptu zamenio za mikrofon pogledajte u videu:

NE PROPUSTITE

SVI SE VALJALI OD SMEHA: Takmičar pesmom opisao Žiku i Mareta! Mare mu poručio: „Bolje da ovo nisi otpevao“ (VIDEO)  

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić