OTAC JU JE OŠIŠAO NA ĆELAVO DA NE BI PEVALA: Evo kako danas izgleda i šta radi Slavica Ristić

Takmičarka šoua „Nikad nije kasno“, Slavica Ristić iz Podgorice svojom potresnom životnom pričom šokirala je mnoge. Ona je u takmičenju veterana otkrila da je zbog ljubavi prema muzici mogla da nastrada i da ju je otac šišao na ćelavo i zaključavao kako ne bi išla “na tezge”. Još kao devojka napustila je porodični dom i otišla „trbuhom za kruhom“ prateći svoju želju da postane pevačica. U tome nije uspela sve dok nije došla do takmičenja veterana, u kom joj se konačno ispunila želja da peva na velikoj sceni.

Tokom učešća u popularnom muzičkom takmičenju, Slavica je nažalost izgubila oca, a nedavno joj je preminula i rođena sestra.

a695f02072caacfffc1506978d55139848bb25a5

Slavica sa Šemsom Suljaković

Upskos nedaćama koje su je zadesile, Slavica danas živi svoj san i nastupa po diskotekama i klubovima. 

“Hvala puno što ste me se setili. Posle tatine smrti, nažalost desila se još jedna tragedija. Umrla mi je i sestra i to sa 38 godina. Zbog toga sam napravila malu pauzu, ali evo pre dve nedelje sam počela da radim u Švajcarskoj u jednoj diskoteci”, otkrila je Slavica za grand.online i dodala da će uskoro svoju publiku obradovati novom pesmom.

“Za sad nemam ništa novo, ali verujem da ću imati na jesen. Čim se vratim iz Švajcarske planiram da snimim singl za „Grand produkciju“, ako Bog da ”, sa osmehom kaže Slavica i dodaje da joj grandiozna scena mnogo nedostaje. 

21d8a318e82749d1402d566ca62141ee0d3bb868

“Veliki pozdrav za sve ljubitelje šoua “Nikad nije kasno”. Moram da kažem da mi mnogo nedostaje emisija i cela ekipa, zato jedva čekam novi serijal. Nema sumnje da ste najbolji, zato vam želim da tako i ostane. Puno uspeha u novoj sezoni, ljubi vas vaša Slavičica, kako me je Žile (prm.aut Žika Jakšić) zvao”, sa osmehom nas je pozdravila Slavica.

Dok čekamo da čujemo novi singl uživamo u njenom nastupu iz takmičenja: 

Foto: D.Milošević/privatna arhiva,
Autor: I.Ankić