Login/Registracija

Ostvario mu se životni san! Zanatlija iz Lajkovca oduševio žiri, pa poručio: ”Šteta je ovakav glas da se ne čuje”

Poslednji kandidat u vecerašnjoj emisiji “Nikan nije kasno” dolazi iz Lajkovca.

Marko Nešić (63) podelio je sa žirijem svoju veliku želju koju je imao još od detinjstva, a to je da je od kako zna za sebe želeo da postane pevač i da ceo svet čuje za njega, a sada mu se taj san i ostvario.

1e1746e270d2fb775b12865a270de4d72cdc8077

Marko je završio zanat i tim poslom se bavio čitav život, ali ljubav prema muzici nikada nije jenjavala.

– Ja sam počeo da pevam u 6. razredu osnovne škole, kasnije sam naučio zanat i bio sam u Valjevu. Prva mi je ambicija da me narod vidi, voleo bih da me ljudi koji me znaju i široki auditorijum vide, da ne prođe ceo moj život tako, a da ne čuju mene… Šteta je ovakav glas da se ne čuje – poručio je Marko.

Pored Žike u studiju je sedela i Markova supruga Ljiljana koja je sa Markom 38 godina u braku i koja je priznala da je preponosna na svog muža i da kada bi se ponovo rodila udala baš za njega. Ljiljana je pokazala da je svom suprugu ogromna podrška i time izmamila gromoglasan aplauz publike.

– Glas je kao grom, a one male falšiće ćemo kod mene na Bukulji da vežbamo –  prokomentarisala je Zmijanac i dodala da će pesma „samo da klizi“ uz Madžarku rakiju.  

8177320f1b9451f0c36e047cb64ef4e6fa8f841c

Marko je potom sa mladom zvezdom Aleksaandrom Prijović otpevao pesmu “Kako ti je, kako zivis” i svojim maestralnim izvođenjem oduševio publiku i žiri, a pozitivni komentari i reči podrške su se samo nizali.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić