Login/Registracija

Osim FINALISTA, u ovoj emisiji dobili smo ZETA I SNAJKU, a rolerkoster emocija radio je od početka do kraja! (VIDEO)

Završili smo prvo polufinalno veče u ovoj sezoni, a pre finala koje će se održati 1.novembra, odigraće se još dve polufinalne večeri!

Žika i Dragana bili su sjajno raspoloženi, pa nekoliko puta i zaplesali, a atmosferu je do usijanja doveo orkestar Ace Sofronijevića, te je i bez publike provod bio sjajan.

Na stolicama stručnog žirija, pored Saše Miloševića Mareta, našli su se Ivana Peters i Aco Pejović, koji su ostajali bez teksta nakon svake izvedene pesme na sceni, bila ona rok ili narodna.


Osim sjajnih emocija i najlepše muzike, u sinoćnoj epizodi, dobili smo jednog zeta i jednu snajku! 

Takmičarka Dragana Gorunović, pretrpela je užasan gubitak ove godine, kada joj je preminuo otac, inače njena naveća podrška, ali je neka sila odlučila da joj taj gubitak nadomesti novom ljubavlju, zbog koje Dragana danas cveta. Njen novi izabranik je takođe muzičar, a Sofra je u toku emisije otkrio da se radi o njegovom kolegi harmonikašu- Pozdravljamo zeta!– poručio je Žika Jakšić, oduševljen ovim vestima, a detaljnije o ovoj priči pročitajte OVDE.

Još jedan takmičar koji je imao sreće u ljubavi ove godine jeste Safet Begović! Safeta je pre 4 godine ostavila supruga i odvela njihovo dete, a nakon višegodišnje patnje, odlučio je da je vreme da krene dalje, te je uplovio u vezu sa svojom prvom ljubavlju- Upoznao sam je pre 34 godine na moru– ispričao je Sajo, koji je zbog nje preselio u Beograd, a kako su se sreli posle više od tri decenije, pročitajte OVDE.


Imali smo prilike da saznamo i da su članovi žirija u prijateljskim odnosima sa pojedinim takmičarima, pa se tako Ivana Peters i Dejan Ćosić znaju od pre mnogo godina iz beogradskih klubovaČoveče, gde si ti do sad?- pitala je Ivana Džozefa, a on joj je odgovorio- Pravio sam decu! Šalu na stranu i drugi su pa su pevali. Nastupao sam po kafanicama- a onda je Ivana uzvratila- Ti si za velike hale čoveče!

Aco Pejović takođe je prijatelj sa takmičarom Sašom Milovanovićem Šasijem, kog poznaje duže od 20 godina- Znamo se iz Budve i diskoteke Trokadero gde je Šasi pevao 6 godina. Inače je divan prijatelj i hvala mu što je bio tu kad mi je majka umrla- otkrio je Pejović. Sale je za vreme korone inače pripremao novu pesmu i spot koji će uskoro izbaciti, a kako je izgledao njegov nastup, pogledajte OVDE. 

Zorica Erić koja se borila protiv strašnih poroka, priznaje da je čista duže od dve godine, a sada se ni ne seća kako je izgledao njen život ranije- Dve godine sam brojala svaki mesec koji sam čista, a sad više ne, ne razmišljam o tome- priznala je. Žiri smatra da je ona primer svima kako se pobeđuje i ide dalje, kako u takmičenju tako i životu, a sve o njenom nastupu pogledajte OVDE.

Mare je u ovoj emisiji bio golub pismonoša, te je jedva dočekao da vidi Draška Malidžana kako bi mu preneo pozdrave- Draško, mnogo vas vole u Crnoj Gori! Idite dole što pre jer ne možete da zamislite koliko vas ljudi pozdravljaju preko mene– rekao je predsednik žirija. Draško je tokom takmičenja uvek bio veran svom stilu, i Mare smatra da ga upravo iz tog razloga publika toliko voli, a kako je Draško citirao Njegoša i koliko voli žene pogledajte OVDE.


Ne znamo koliko je tačno nastavaka doživeo kultni film “Roki“ ali Roki iz našeg takmičenja došao je do petog, tačnije polufinala, a iako mu je Mare poželeo da doživi i šesti, to ostaje izvesno, jer se Rufat Selim Roki trenutno nalazi na našem online glasanju. Inače je kao i uvek ostao dosledan sebi te otpevao Šabanovu pesmu “Uvenuće narcis beli“ i ponovo bacio ceo studio u sevdah.

Osmeh koji je obasjao scenu u šouu sinoć bio je onaj od Slađane Đurić! Žena čiji je ceo život u znaku broja 2 ostavila je žiri bez teksta kako svojim pevanjem tako i izgledom- Jako si lepa- rekao joj je Pejović, a Ivana se nadovezala- Imaš sjajnu energiju i nosiš tu kratku kosu koja ti stavršeno stoji. Slađana se opredelila da peva mušku pesmu, u kojoj se sjajno snašla a Mare ju je pohvalio da je to bio njen najbolji nastup do sada. 


Kako je od njih osomoro, odlukom stručnog žirija njih troje otišlo direktno u finale, ostalo je pet kandidata na našem online glasanju, a vi odlučujete koga ćete odvesti u finale!

Za svog favorita glasajte OVDE, i požurite jer se glasanje završava večeras u ponoć!

Ukoliko ste kojim slučajem propustili sinoćnu emisiju, pogledajte je klikom na video ispod.
Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac