OPŠTA EUFORIJA u studiju kada je sa Rozikom, kao njena PODRŠKA, zapevao SAŠA MATIĆ! (FOTO)

Rozika Babić Matić konačno živi svoj san, a njeno učešće u šou „Nikad nije kasno“ donelo joj je neizmerno zadovoljstvo i nova poznanstva. Ova dama, kako kaže, oduvek je volela da peva, a karijeru nije gradila kako bi odgajala svoje četvoro dece. Takmičarka se pohvalila da nakon nastupa u prvom krugu redovno dobija poruke podrške preko društvenih mreža, kao i da je ljudi, čak i u Štutgartu prepoznaju. Ono što sebi nikako nije mogla da oprosti je to što u prošloj emisiji nije spomenula svoje troje unučića. 

Pogledajte OVDE kako je izgledao Rozikin nastup u prvom krugu.

1b99193a44740ea3dd9d41f348612d05480f45b0

„Moram odmah da vam kažem da ste prošli dalje, obzirom da se prezivate Matić“, našalio se Saša, a kandidatkinja mu je poručila da joj je velika čast što nastupa baš u ovoj emisiji u kojoj je on član žirija.

Rozika je otpevala pesmu Vide Pavlović „Došli dani tugom rasplakani“, a svi su bili oduševljeni njenin nastupom. Saša je čestitao Roziki na odličnom nastupu, a Tanja je prokomentisala kako bi mogla da sluša takmičarkin glas non stop.

Žika je otkrio da je Rozikin brat, koji je u studiju kao njena podrška, bio vrlo emotivan tokom celog nastupa, kao i da je malo falilo da pusti suzu kada je Rozika pomenula unuke. Žika je, takođe, priznao da se suzdržavao da ne zaplače zajedno sa njim. 

U studiju je nastala euforija kada je Žika rekao da će Rozika na sceni zapevati pesmu Nade Mamule „Znaš li dragi onu šljivu ranku“ i to sa Sašom Matićem.

57ff67c3026c9532ce96f6c982e68d84f9af05ef

„Ovo je bilo iznenađenje za Roziku, jer ona nije znala da će pevati pesmu sa Saletom, obzirom da je na probi pevala sa našim pevačem Milanom iz Sofrinog orkestra“, otkrio je Žika, a Matić je dodao da je upravo on insistirao da zapeva sa takmičarkom.

„Drže se ovi Matići, nema šta“, našalio se Mare na kraju. 

Foto: D. Milošević,
Autor: M. Jeremić