Login/Registracija

OPKLADA JE SKUPO KOŠTALA! Pevačica zavapila na moru: „Popović neće da me primi“ (VIDEO)

„Zovem se Jelena, Jelena, zar mi se ne sećaš imena“, glase stihovi kojima je Jelena Mudronja dočekala Grandovu ekipu na crnogorskom primorju. 

Sa nekadašnjom učesnicom šoua „Nikad nije kasno“ imali smo priliku da provedemo dan na moru i saznamo kakve planove ima za jesen, ali i kako odmara tokom leta. 


Iako je nakon takmičenja gotovo bukirana, zgodna pevačica priznaje da uvek nađe vremena za sebe, pa često skokne do primorja kako bi se sunčala i kupala. 

– Stižem jer je blizu, treba mi samo 45 minuta od kuće. Ugrabim uglavnom radnim danima malo vremena i to kad nemam svirke. Volim da na plažu dođem ranije kad nema gužve, odradim trening, pa onda miksujem plivanje i sunčanje, ali čim krene velika vrućina bežim sa plaže – otkriva nam Jelena koja ovog leta može da se pohvali preplanulim telom. Kaže da je glavni krivac za to njena ćerka sa kojom najčešće ide na plažu.


Mi smo načuli da je margarin odličan za dobijanje bronzanog tena, pa nas je zanimalo da li je i ona čula za taj trik starih meštana.

– Jaoj, ne, nisam probala. A kad bih probala, ne garantujem kakvu bih boju imala – sa osmehom odgovara i dodaje da se gotovo nikad ne maže kremama, već pusti da prirodno dobije preplanuli ten.


Pojavljivanje u „Nikad nije kasno“ promenilo joj je život, a na novonastalu popularnost se i dalje navikava. Tako je nedavno u Tivtu doživela pozitivno iznenađenje, a anegdotu sa plaže svima rado prepričava.

– Ulazim polako u vodu i dve žene me zaustavljaju da menešto da me pitaju. Ja stala i one me pitaju da li sam ove sezone bila u „Nikad nije kasno“, ja potvrdim, tek se jedna okreće drugoj i kaže „Jesam ti rekla, dođeš mi deset evra za opkladu, to je Jelena“. Ja sam srećna, empata sam po prirodi, volim ljude, tako da mi je to jako drago – ispričala je takmičarka i otkrila da je nisu prepoznale jer je promenila boju kosu. Ali to je samo jedna od promena koju je napravila ovog leta.

– Krenula sam od izgleda, jer sam 25 godina bila crnka, sad sam narandžasta, još sam i skratila kosu na paž. Krenula sam svašta nešto da menjam i svi su oduševljeni, mada je suprug u početku malo negodovao. Ali generalno svima se dopada, pišu mi ljudi sad komentare da nisam za „Nikad nije kasno“, već za „Zvezde Granda“ i svi mi kažu da se prijavim, mislim se hoću, ali me neće primiti – iskrena je Jelena


Iako je već bila na audiciji za „Zvezde Granda“, priznaje da je zapravo šou veterana motivisao da više nikad ne odustane od muzike i zato od jeseni najavljuje niz noviteta na kojima već vredno radi. 

-Više ne čekam, samo pun gas. Nema stajanja – izjavila je Jelena, a zatim otkrila kakvo iznenađenje priprema od jeseni sa kolegama iz takmičenja. O čemu se radi pogledajte u videu.

Foto: I.Ankić/T.Bogavac,
Autor: I. Ankić