Login/Registracija

OPA, BATO: Učiteljica se zaljubila i usred emisije pitala Žiku da joj bude KUM

Jelena Smiljković (43) iz Požarevca, učiteljica i zamenica direktorke u osnovnoj školi, može da se pohvali da joj je emisija „Nikad nije kasno“ promenila život. Osim podrške najbližih i publike da ostvari svoje snove iz mladosti i peva na velikoj sceni, u međuvremenu dobila je i onu najvažniju podršku – emotivnu.

Nakon kraha prvog braka, ovogodišnja takmičarka ponovo veruje u ljubav, a sve zahvaljujući emisiji i momku čiji identitet još uvek ne želi da otkrije. 

– Ja sam toliko ponosan što si pored tvoje škole dobila još jednu podršku. Vrlo je važno da u životu imate i emotivnu podršku – rekao je ushićeno Žika Jakšić, a zatim pokušao da je isprovocira da kaže ime svog partnera, što mu nije pošlo da rukom. 

– Kroz ovo moje putovanje desile su se neverovatne stvari i hvala vam na pruženoj prilici da ispunim svoju drugu najveću životnu želju – istakla je takmičarka i nastavila:

– Druga stvar koja se desila jeste da ćemo Žiku pitati da bude kum, ako bude bilo svadbe.

– Vidi, dolazim sa posebnim zadovoljstvom. A kako mi se zove budući kum? – bio je uporan Žika, ali mu je Jelena odgovorila da će saznati kad do svadbe dođe. 

Iako nije uspeo da sazna ime njenog izabranika, Žika joj je poželeo sreću u polufinalu i u daljem životu, nadajući se da će u bliskoj budućnosti kumovati njihovoj ljubavi. 

U takmičarskom delu Jelena se predstavila pesmom „Srećo moja“ Silvane Armenulić, a njena interpertacija i veliki napredak pohvaljeni su od strane žirija, kao i publike u studiju. 

– Jelena ne samo što predstavlja svoj grad i svoju školu, ona predstavlja i sebe i imamo priliku da vidimo kako se to razvija. Vidim sve više sigurnosti i uživanja u pevanju i to prenosiš i na nas i zadovoljan sam kako si otpevala večeras- rekao je Saša Milošević Mare, dok je Biljana Marković pohvalila takmičarkinu energiju.

– Vama se vidi da ste zaljubljeni, Vi toliko zračite na toj sceni- dodala je ona, dok je Mile Kitić takmičarki zapevao svoj stari hit „Ćao, Jelena“

– Izabrala si odličnu pesmu Silvane Armenulić i veruj mi večeras nije bilo ništa lošije od originala – zaključio je pevač. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić