Login/Registracija

Oni su DOKAZ da nije kasno za NOVE POČETKE: Nekom stiže SOLO KARIJERA, nekom BEBA! (VIDEO)

U svih sedam sezona emitovanja emisije “Nikad nije kasno“, učesnici kojih je bilo na stotine, pokazali su da su spremni za nova poglavlja u svojim životima, koja su dobrom energijom i samim učešćem, prizivali.

Od pronalaska davno izgubljenih prijatelja, novih ili starih ljubavi, veridbi, i ispunjena drugih želja, pa sve do prve trudnoće čiji ćemo svedoci, verovali ili ne, biti upravo ove nedelje u novoj epizodi šoa veterana.

Pored predsednika Saše Miloševića Mareta u žiriju će se naći dva sjajna vokala, Tamara Dragić i Željko Vasić, inače prijatelji ovog formata koji se uvek rado odazivaju pozivu Žike Jakšića i svaki put sa novim entuzijazmom obavljaju svoj zadatak.

– Au kakva boja glasa!– ostala je zapanjena Tamara, dok je Željko dodao- Ja bih vam preporučio da odmah posle ove emisije već započnete solo karijeru jer stvarno nikad nije kasno.

Nije da se Mare nije složio sa mišljenjem svojih kolega, ali kako je objasnio uvek voli da pita publiku da li je bio u pravu ili ne.

– Nema kod mene, uvek parlamentarna većina odlučuje– našalio se Mare.

Pored ovoga čeka vas i neverovatna priča jedne kandidatkinje koja je spremna za potpuno nov početak kada je reč o privatnom životu, jer će na Grandovu scenu izaći sa trudničkim stomakom.


Uprkos tome što se nalazi u sedmom mesecu, učesnica takmičenja daće sve od sebe da se još jednom pokaže pevački u najboljem mogućem svetlu.

Šta vas još očekuje u novoj epizodi koju ćete gledati u nedelju 6. marta od 21 čas, pogledajte u promo videu ispod:

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac