„ONA JE NEVEROVATNA“ Čenga otkrio kako je Neda Ukraden ZAPRETILA Amerikancima (VIDEO)

Roker Amer Čengić Čenga svojim nastupima u emsiji „Nikad nije kasno“ svaki put pomeri granicu i napravi spektakl o kojem se posle danima priča, a sa nama je podelio prve utiske posle nastupa kada je od stručnog žirija dobio sve komplimente.

– Ja sam zadovoljan i dajem ono što najbolje znam, reakcija je jako dobra… Na toliko komplimenata ne znam ni ja kako da odgovorim, da ikako mogu da zagrlim sve te ljude i da im kažem hvala – kaže Čenga, pa otkriva odakle mu inspiracija za stajling koji je svaki put drugačiji:

bbb429bc68631ab8993865757e16bc7d592f2234

– Pre nego što sam došao u „Nikad nije kasno“ ja sam imao performanse ovog tipa tamo gde živim, svaki moj nastup tamo je bio drugačiji i mogu da kažem u jednu ruku da sam se i pripremao na ovo što nikad nisam očekivao, isplatilo se to čekanje. Koliko uživam u pesmi toliko uživam i u stajlingu kojim ja prezentujem sebe.

Čenga i članica žirija pevačica Neda Ukraden su zemljaci i on tvrdi da nikada ne bi propustio njen nastup, a kada je pevala u Kanadi gde Čenga inače sada i živi njih dvoje su čak i zapevali zajedno.

– Ona je odrasla u mom gradu i da nisam pevač ja bih samo došao da je vidim. Igrom slučaja je došla tamo gde sam ja i imao taj svoj performans i onda je upravo tu imala svoj koncert. Meni su ljudi govorili da zapevam sa njom i ja poštujem taj njen performans i ne bih došao tu da joj se nabacujem, nije to u redu. Međutim, ona je pravila jednu malu pauzu i njen menadžer me je pitao da li hoću da zapevam dok je ona na pauzi i ja sam uzeo mikrofon i zapevao, a ona kad je čula došla je tu i otpevali smo zajedno pesmu „Jorgovani“ – priča on.

e7b1eb0afb91153697ca2b66113da09b614ced69

Amer kaže da mu je velika želja da snimi duet sa popularnom pevačicom: – Sa Nedom snimiti duet to je lansiranje u kosmos, ona je živa legenda.

Ceo intervju sa Amerom Čengićem Čengom pogledqajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić