Login/Registracija

„ON ME NIJE PODNOSIO, A JA SAM ZNALA DA ĆU SE UDATI ZA NJEGA“, neverovatna ljubavna priča Jelene Mudronje

Fitnes instruktorka, Jelena Mudronja, važila je za jednu od najatraktivnijih takmičarki iz ove sezone koje pored komplimenata za pevanje redovno dobijala i pohvale na račun izgleda.


Pored pevanja, njena najveća ljubav je njena porodica, dvoje dece i suprug koji su joj najveća podrška.


Oni su je tokom celog takmičenja bodrili, i redovno su dolazili i u Grandov studio, a kada se Jelena prvi put predstavila u emisiji njen suprug Marijan je otkrio zanimljiv detalj njihovog upoznavanja.

– Ja sam bio šanker u jednom lokalu gde je ona pevala i tu smo se upoznali. Malo je neobična ta priča, ja je zapravo nisam podnosio jer sam radio u šanku najveću gužvu, a ona je tražila kuvano vino. Stalno sam je proklinjao, ali evo na kraju smo završili u braku- ispričao je on, a zatim se Jelena nadovezala i otkrila svoj deo priče.


– Ja se sećam kada sam ga videla na vratima, kada je došao da dogovori za taj posao , ja sam sedela tu sa drugaricom i rekla sam joj: „Vidiš ovaj momak što je ušao,  za njega ću da se udam“-  priznala je pevačica, što je ispraćeno aplauzom.


Danas su u srećnom braku preko 20 godina, a Jelena je objavila njegovu fotku uz naziv: „Moj muž- puž“, pokazujući kakv joj je frajer suprug.

BONUS VIDEO


Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić