Login/Registracija

On je dokaz imena ove emisije TAKO PEVA I IZGLEDA GOSPODIN! (FOTO)

Emir Gosto Šora (72), Mostarac velike duše i srca, čovek zbog kog kažu ova emisija ima smisao, uprkos koroni i činjenici da spada u rizičnu grupu, došao je u Beograd da izađe na veliku scenu!

– Kažu mi u Mostaru “Đe si care, kad ćeš u Begrad da vidiš je li Žika živi zdrav, kako je Mare, Sofra i svi“. Hiljadu pitanja mi postavljaju, i hoće da vide dokle ću da doguram- kaže Emir.

-Meni se sviđa ta tvoja emocija i posebnost koju imaš, i to kažem jer stvarno tako mislim a ne zato što si najstariji ovde- poručio mu je Žika.

Nakon retrospektive Emirovog takmičenja, on je imao poruku- Presrećan sam što su nam se vratile gimnazijalke i što je u žiriju moj zemljak- aludirajući na Fahrudina Pecikozu.

5103e2430869354230d28a596d814a24e5ff4041

Šoro jedeš li boraniju? Ne znaju oni šta je to. U Mostaru je to pečena tikva zalivena jogurtom i belim lukom. To kad probaš ništa drugo ti neće pasti napamet da jedeš. Šoro dolazim kod vas sledeći vikend- rekao je Fahrudin pa ga pitao šta će pevati, a Emir je odogvorio- “Život piše romane“.

Nakon nastupa, takmičar se izvinio Goci Tržan- Ponela me pesma pa sam morao da ti spomenem ime! Jer Gordana je jedno od najlepših imena, a imao sam i pevačicu Gocu 12 godina, sve je pevala.

-Ja sam slab na Mostar i Kvaku. Ti si dokaz imena ove emisije “Nikad nije kasno“- reko je Pecikoza.

Mare je imao takođe lepe reči za Emira– Ja uživam svaki put uz vaš glas i Kvakine pesme. To je sinteza gospodstva, emocije, umeća i uživam i osećam se kao da imam 8 godina.

– Dobra muzika nema veze sa žanrom. Meni ste naterali suze na oči, jer ste me podsetili na baku Cvijetu koja je došla iz Bosne kao ratno dete- ispričala je Goca.

POGLEDAJTE I:

Tonči: Vi ste poenta i smisao ove emisije, Hari: Fascinirao me tvoj duh i optimizam (FOTO)

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac