On je bio NAJVEĆA LJUBAV Nede Ukraden, počeli su da se zabavljaju kada je imala 18 godina, a evo kako su se upoznali!

Malo ko je znao ko je bio suprug pevačice Nede Ukraden i otac njene ćerke Jelene. Reč je o Milanu Bilbiji koji je preminuo pre nekoliko godina.

ae4852bbed81837344d89d1d6eee90d1cbeb35e4

Neda i Milan su se upoznali kada je pevačica imala 18 godina, zabavljali su se jednu deceniju, a u braku su proveli samo tri. Iz te veze je dobila svoje jedino dete, ćerku Jelenu. Od nje je bio stariji 14 godina.

Pevačica je ispričala kako su se upoznali i počeli da se zabavljaju, a sve je počelo nakon njenog gostovanja u jednoj emisiji i upale pluća koju je zaradila zbog tog snimanja.

– Nazvao me je iz njihove redakcije Milan Bilbija, reditelj te emisije… Pošto sam se razbolela tada na snimanju i dobijem upalu pluća, a Milan me je nazvao i javila se moja mama. Rekla mu je „dete mi se prehladilo zbog te vaše emisije“ i meni u posetu dođe Milan Bilbija… On je bio reditelj i bio je jedna potpuno drugačija faca od svih onih koje sam ja upoznala… Posle je on mene još jednom nazvao, pa još jednom i mi smo uspostavili to nešto malo više od prijateljstva priču, kasnije smo izašli na prvi dejt – ispričala je Neda i dodala:

feffe1998af4aa520cce20c7ec960b946d1e8df1

– Posle 10 godina zabavljanja, svađa, raskida mi smo se venčali i dobili divnu kćer.

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: D. Bukovčić