Login/Registracija

Omer Karalić pokazao svoj dom u Sarajevu, pa se pohvalio NESVAKIDAŠNJIM POKLONOM

Letnju pauzu finalista šoua „Nikad nije kasno“, Omer Karalić Azzaro, iskoristio je da se iz Hamburga, gde godinama živi i radi uputi ka rodnoj Bosni i Hercegovini i odmori od devetomesečnog takmičenja i popularnosti koju je stekao.

Poseta Neumu, Sarajevu, Mostaru i drugim destinacijama širom Bosne bile su deo njegovog dvonedeljnog, aktivnog odmora, čiji je svaki trenutak delio sa svojim fanovima na društvenim mrežama. Ipak, najviše se obradovao obilasku svoje rodne kuće i dvorištu u Sarajevu, čiji je eksterijer podelio putem Fejsbuka. 

„Lepo je doć’ u svoju čaršiju, lepo je imat’ svoju avliju“, glase stihovi koje je Azzaro citirao uz fotografije uređenog dvorišta koje krase loze kivija i šipka. 

Ova objava raznežila je mnoge njegove prijatelje koji su poput njega napustili svoja ognjišta i krenili trbuhom za kruhom, te nije ni čudno što ove fotke i komentari nose dašak nostalgije i sete. 

Njegova raja, kako je sam nazvao svoje komšije i prijatelje iz Sarajeva, posebno ga je dirnula nesvakidašnjim gestom, a jedan od njih priredila mu je prijateljica koja mu je poklonila neobičnu pepeljaru. 

„Postoje samo dve nacionalnosti – ili si čovek ili se go*no“, stoji natpis na poklonu koji je oduševio pevača. 

– Provodim se maksimalno poslednjih dana mog odmora. Prelepo mi je, uživam u svakom trenutku, iako mi je žao što se odmor bliži kraju– priznao je nedavno za naš portal i otkrio da ga je učešće u „Nikad nije kasno“ motivisalo da hrabro krene ka ostvarenju davnosanjanih snova, te će od jeseni obradovati svoju publiku. 

– Više nema stajanja, ne smem stati, gruvam dalje, jer to dugujem i sebi i publici i kompletnoj ekipi koja realizuje emisiju- poručio je pevač.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić