Login/Registracija

Oduvek je želeo da bude ZVEZDA, prijavljivao se čak tri puta za takmičenje, a sad je pokazao šta ume!

Rufat Selim zvani Roki (60) iz Skoplja oduševio je sve u prvoj emisiji šoua „Nikad nije kasno“. Ovaj takmičar priznao je da je oduvek maštao da bude muzička zvezda, ali da nije imao dovoljno novca da uradi nešto za svoju karijeru. On je u poznim godinama rešio da ostvari svoj san , čak tri puta se prijavljivao za učešče u takmičenju veterana, ali mu je ove godine to tek pošlo za rukom.

„Moram ti reći da sam te zapazio još prve godine kada si se prijavio, ali evo nikad nije kasno da dođeš u takmičenje“, rekao je Žika Jakšić. Mima Karadžić poručio je Rokiju da iskoristi ovo takmičenje, jer može da mu bude „odskočna daska“ da uradi nešto u svojoj karijeri.

Roki je definitivno rešio da bude zvezda,a žiriju i publici predstavio se pesmom „Viđaš li staru ljubav“ od Šabana Šaulića.

„Ova pesma se ovako peva! Ovo je jako zahtevna numera i uglavnom je velik zalogaj za pevače, a Vi ste to uradili bez greške“, oduševljeno je prokomentarisala Aleksandra Živojinović, dok je Saša Milošević ocenio da ima fenomenalnu dinamiku i jako dobru tehniku pevanja.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić