Login/Registracija

“ODREKLI su me se preko noći“, Milica Pavlović otvorila dušu o NEPRIJATELJIMA sa estrade

Milica Pavlović nedavno se susrela sa veoma neprijatnom situacijom kada je pevačica Ana Nikolić bukvalno prisvojila pesmu “Provereno“ koja je jedna od najvećih hitova sa novog Pavlovićkinog albuma.

U prvi mah povređena, zatim zbunjena i odlučna da istera pravdu, Milica je odlučila da ipak digne ruke od negativnih osećanja, i skloni se od svega lošeg što može da stane na put njenoj sreći.

Ipak, atraktivna pevačica ne krije da ju je niz događaja, uključujući i ovaj, doveo do toga da postane hladnokrvna.

Na silu sam postala takva i to sam shvatila u nedavnom razgovoru sa prijateljima. Postala sam takva nesvesno, valjda kako bih se zaštitila od loših ljudi i stvari, kako me razne situacije i loše namere ne bi potpuno poremetile. Svi moramo da budemo svesni da niko od nas nema dane i vreme za gubljenje na negativne emocije i ljude – rekla je pevačica za Story.

Kada se našla u gorepomenutoj situaciji pojedne kolege su se razotkrile, te je Milica tada shvatila ko su joj na estradi pravi prijatelji a ko su oni koji su se samo pretvarali da jesu. Tada je na svojoj koži osetila da je svet šoubiznisa prepun ljubomore i sujete.

– Dobila sam neprijatelje preko noći i to javno. Bila sam u situaciji da se stalno preispitujem da li sam neku od koleginica ikada uvredila, ponizila, uradila joj bilo šta loše. Na okrutan način sam bila primorana da shvatim da veliki uspeh nosi sa sobom i veliki teret, budući da su me se mnogi odrekli preko noći- priznaje Pavlovićeva.

Iako samu sebe ne smatra najboljom na javnoj sceni, taj epitet svakako je dobila od publike kao jedinog merila, svojim trudm, zalaganjem i posvećenošću u ovom poslu. Baš zbog toga, Milica je postala trn u oku mnogima te neretko čuje komentare da izaziva bes u drugim ženama.

– Moj trud i rad ih podsećaju na njihov nerad. To je poenta. Ne mislim da sam lepša ili talentovanija od nekoga već sam vrlo samokritična. Ali ja zbog toga ne osećam bes prema drugima, već počnem da radim na sebi. Ništa mi nije tešo, ko mene nema nezavršenih obaveza, ili planova ostavljenih na pola, ja ne odustajem dok nije onako kako sam zacrtala. Nedavno se jedna moja koleginica zapitala gde ja to kupujem samopouzdanje. Odgovor je jednostavan- samopouzdanje se ne kupuje već se stiče ozbiljnim radom na sebi– istakla je ona.

Foto: Instagram/ Moshi creative,
Autor: T. Bogavac