Login/Registracija

Odneo titulu NAJVEĆEG TREMAROŠA, a ZVEZDE GRANDA ga znaju kao profesionalca broj jedan! (VIDEO)

Finalista ove sezone takmičenja “Zvezde Granda“ Ljubiša Osmanović je uprkos velikoj tremi koja ga je pratila iz emisije u emisiju uspeo da se plasira u 12 najboljih veterana.

I mada mu je statua pobednika izmakla, ovaj rođeni Leskovčanin nastavlja da radi punom parom kao i prethodnih godina, na šta je izuzetno ponosan.

U svom prvom pojavljivanju, za Grand Online Osmanović je priznao da ga je baš trema koštala profesionalne karijere koju je mogao da ima, čemu u korist svedoči njegov vrhunski talenat na koji niko nije ostao imun.

– Imao sam šansi da se ostvarim, ali prosto po prirodi nisam pričljiv tako da me je to kočilo. Jedino što je dobro je što trema nestane za oko 50% kada počnem da pevam– rekao je Ljubiša pre desetak meseci.

Članovi žirija ali i cela ekipa emisije mislili su da će trema vremenom nestati, ali je u njegovom slučaju sa većim plasmanom i trema bila veća.

– Oduzmem se kad me Mare pogleda, imam utisak da onda čak i lošije pevam– ispričao je Ljubiša u emisiji “Nikad nije kasno“ te dobio savet od Žike Jakšića da sledeći put popije nešto kako bi zaboravio na ljude i kamere oko sebe.

I dok je sa jedne strane publika Ljubišu upoznala kao pomalo nesigurnog, poznati pevači sa kojima je sarađivao znaju ga u potpuno drugačijem svetlu, što su otvoreno i ispričali.

– Ljupče je moj južnjak, znamo se sa tezgi. Sretali smo se po Austriji, po Nemačkoj, pevali zajedno i mogu da kažem da je on profesionalac broj jedan. I sad pevamo zajedno, oni zovu njega, a ja odmaram– ispričao je Milan Dinčić Dinča, prilikom žiriranja u šou veterna.

Još jedna mlada zvezda “Granda“ takođe je imala priliku da ukrsti glas sa Ljubišom, a zbog poklona koji mu je stariji kolega dao tom prilikom, Uroš Živković uvek će mu biti zahvalan.

– Čast je raditi sa tobom, imali smo priliku više puta. Drago mi je što svoje znanje pokazuješ na televiziji u ovom takmičenju. Sećaš se kada si mi poklonio onaj kaiš, e neću da ti ga vratim-  jer mi od tad ide sve kako treba– obratio se Uroš fialisti prilikom jednog od njegovih pojavljivanja.

Pred sam ulazak u veliko finale Osmanović je još jednom priznao da se još uvek nije opustio i da nije lako boriti se sa osećajem straha i nesigurnosti.

– Samo ja znam kako mi je– konstatovao je on u polufinalnoj večeri, u kojoj je uspeo da se uprkos svim preprekama plasira u finale i postane deo 12 veličanstvenih.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac