Login/Registracija

ODMOR ZA DUŠU Arif Galijašević sa porodicom obilazi Bosnu i Hercegovinu (FOTO)

Nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“ Arif Galijašević vrele letnje dane, umesto na moru, provodi obilazeći gradove Bosne i Hercegovine. Društvo mu, pored supruge Ajke i sestre Zarife, pravi ćerka sa svojom decom, a koliko uživaju u odmoru svedoče i njihove fotografije.

Vidno raspoloženi i odmorni pozirali su za društvene mreže, a njihove fotografije sa odmora oduševile su mnogobrojne Arifove fanove.

Porodica Galijašević prvo je posetila Mostar gde je uživala u kupanju na Neretvi i sunčanju ispod Starog mosta, da bi se kasnije uputila ka Bihaću gde su posetili Martin Brod.

Arif je na svom Fejsbuk profilu objaio fotografije sa vodopada na kojima se vidi koliko uživa u čarima prirode.

Nakon toga usledila je fotografija na kojoj se vidno zabavlja u društvu sestre.

„Volim da putujem, ali zbog posla to retko činim sa svojom porodicom. Zbog čestih nastupa po zemlji i inostanstvu ne provodim mnogo vreme sa svojim najdražima, zato sam u toku leta rešio da im se maksimalno posvetim. Trenutno obilazimo i uživamo u lepoti koju ima Bosne i Hercegovina“, rekao je Arif za Grand.Online i dodao da svim čulima uživa u odmoru.

„Očarani smo vodopadom, zelenilom, predivnim potočićima u kojima plivaju pastmrke. Još kad se na sve to doda tradicionalna bosanska kuhinja, jela poput domaćeg kajmaka i raznih pita, odmor je sigurno za sva čula“, dodaje Arif.

Autor: I.Ankić