Login/Registracija

ODBROJAVAMO SITNO DO FINALA! Pogledajte šta su nam pred noć odluke rekli Mare, Žika i Aleksandra Prijović! (VIDEO)

Nešto više od 24 časa deli nas od velikog finale 5. sezone emisije “Nikad nije kasno“!

U nedelju, 1.novembra od 21 čas na televiziji Prva pratićete 12 veličanstvenih nastupa naših finalista, koji se danima vredno pripremaju, i rade na svakom detalju.


Nismo sigurni da li će biti teže njima, ili članovima žirija koji moraju da donesu odluku, ko je pobednik, te smo pitali glavno i odgovorno lice, Sašu Miloševića Mareta, po kom kriterijumu će on glasati i ima li favorita- Nema favorita, zaista ni ovog puta. Svi su imali bolja i manje bolja izdanja. Imam tremu zbog njih ali neću je pokazati. Bilo je tu još nekoliko njih koji su ispali ali dobro. Pevanje iz svake emisije i taj celokupni utisak biće presudan, jer ako bismo gledali samo večerašnje pevanje, bili bi nefer prema nekome.


Još jedan član žirija koji će se naći u finalu, Aleksandra Prijović, objasnila je zašto voli ovu emisiju- Ja sam više puta rekla da je ovo za mene najlepša emisija ikada. Ja volim tu emociju i uvek me ganu njihove priče. Kada ih slušam kako pevaju i šta su proživeli, uvek zaplačem. Žao mi je što do sad nisu ništa napravili.

I glavni krivac postojanja ove emisije Žika Jakšić, stigao je spreman na snimanje, ali bez leptir mašne, kako smo navikli, a zatim ju je izvukao iz džepa- Tu je, nego da me ne davi. 


Pogledjate ceo video!

POGLEDAJTE I:

OD AMATERA DO ZVEZDA Predstavljamo 12 veličanstvenih finalista koji se u nedelju bore za pobedu

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac