Login/Registracija

OD NJE NE MOŽE DA SE ODVOJI! Azzaro otkrio s kim provodi vreme i priznao: „Žena se ne traži za jedan dan“

Nakon učešća u emisiji „Nikad nije kasno“, Sarajlija Omer Karalić poznatiji kao Azzaro, tvrdi da živi potpuno drugačiji život i da svaki novi dan doživljava kao rođendan. Tome je svakako doprinela popularnost koju je stekao u takmičenju, ali i veliki nivo samopouzdanja i radosti koju je svakodnevno pričinjavaju ljudi širom sveta, dajući mu javnu podršku da više nikad ne odustane od muzike. 

I zaista ne odustaje. Nakon deset meseci borbe, odricanja i napora koji je uložio dolazeći iz Nemačke za Srbiju, kao i kraćeg odmora u rodnoj Bosni i Hercegovini, pevač je nastavio sa svakodnevnim obavezama, ali jedna od njih pričinjava mu najveće zadovoljstvo. 

– Vratio sam se u Hamburg gde živim i radim i momentalno punim baterije, kako kažu. Uživam u svakom trenutku koji dobijam sa mojom ćerkicom Amaliom i uvek mi je malo vremena sa njom- kaže Azzaro i dodaje da sve što čini u životu radi samo zbog svoje mezimice 

– Ona je moj svet i nikada je neću razočarati – dodaje. 

Iako još uvek solira, učešćem u takmičenju stekao je armiju obožavateljki, ali za sad u njegovom životu nema mesta za novu ljubav. 

– Uživam u ovom statusu, biće vremena za ljubav, polako. Znate kako, žena se traži za ceo život, a ne za jedan dan – ističe Azzar koji je osim svoje oaze mira koju ima sa ćerkicom, počeo da stvara magiju u studiju sa kompozitorom Sašom Miloševićem Maretom. 

Kako kaže, za sad detaljno radi na planu da se od jeseni predstavi publici u potpuno drugačijem svetlu, a Mare mu je velika pomoć u tome.  Do tad vredno nastupa širom Nemačke i strpljivo čeka jesen i svojih pet minuta. 

– Pripremam se za nove nastupe, nove izazove. Azzaro & Pink panter su spremni. Biće iznenađenja za naše drage prijatelje, ali o tome ne želim detaljnije da govorim, jer će se to desiti u skorije vreme -zaključio je pevač za Grand Online. 

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: I. Ankić