Login/Registracija

OD DEPRESIJE DO VELIKE SCENE: Nekadašnji učesnik NIKAD NIJE KASNO zamenio Mariju iz „ŽIKINE DINASTIJE“ (VIDEO)

Čuda se dešavaju, a to će najbolje da potvrdi Zoran Ćirić iz Sremske Mitrovice, nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“ kom se život u poslednje dve godine potpuno promenio.

Naime, nakon dugogodišnje borbe sa depresijom u koju je upao kada je na Malti ostao bez posla, ali i nakon što ga je devojka ostavila posle 13 godina veze, Zoran se prijavio za učešće u takmičenju veterana, posle čega je usledio poziv da bude deo popularne grupe „Abrakadabra“,čiji je član bila Rialda Kadrić, glumica koja je u „Žikinoj dinastiji“ tumačila lik Marije.

– Kada su mi potonuli svi snovi i shvatio da od vrha kom sam težio nema ništa, onda sam radio svašta. Imao sam peh sa curom koja me je ostavila posle 13 godina. Izgubio sam i posao na Malti i nju. Šest godina sam bio ugašen, nisam znao gde udaram  sa suzama u očima priznao je pevač u takmičenju, a danas budan sanja sve ono o čemu je do skoro maštao.

Zoran je postao deo popularne klupske grupe, a nedavno su snimili i pesmu pod nazivom „Prodavnica snova“ koja beleži veliku uspeh kod publike.

-Godine 1988. smo snimili prvi LP za PGP RTS, sa nama je pevala sada pokojna Rialda Kadrić, čuvena Marija iz „Ludih godina“, a posle nje je došao ovaj mangup. Ona je živela u Londonu, nisam mogao da je čekam, tako je Zoki došao da radi sa nama i odlično nam ide – rekao je frontmen benda u emisiji „Grand parada“ gde su promovisali pesmu koju im je svojevremeno napisala čuvena Marina Tucaković.

Foto: Printscreen,
Autor: I. Ankić