Login/Registracija

Od dečaka za primer do NAJBOLJEG PEVAČA MEĐU BIZNISMENIMA, zbog koga su prijatelji UČINILI NEVEROVATNU STVAR u „Nikad Nije Kasno“

Ovaj dečak sa slike, rođen je u Zvorniku čiji meštani tvrde da je bio dete za primer sa kojim su ostali roditelji poredili svoju decu.


Pamti da je muziku voleo oduvek i da je još kao mali treskao šerpama i drugim predmetima oponašajući zvuke instrumenata, ali pevanjem je počeo da se bavim sasvim slučajno.

Naime, nakom završetka škole, on se seli u Nemačku gde počinje život u tuđini, a tada mu se otvaraju i vrata u svetu muzike.


– Sa društvom u Nemačkoj izlazili smo po kafanama sa našom muzikom, kada su moji prijatelji čuli da umem da pevam pa su zamolili da ja nešto otpevam i od tada je sve krenulo. Kasnije su me čuli momci koji su imali bend i pozvali me da zajedno radimo i to je bio prvi korak– ispričao je tokom izlaganja svog profila na početku prethodne sezone emisije „Nikad Nije Kasno“.

S obzirom da se pored pevanja bavi i nekretninama, tokom takmičenja prozvali su ga najboljim biznismenom, a ubrzo nakon sticanja popularnosti pojavljivanjem na malim ekranima prizanje da mu je cena nastupa drastično skočila.


Iako odlično zarađuje i od nekretnina i od pevanja, prijavljivanjem u šou veterana želeo je sebi da ispuni želju i ostavi trag u svojoj amaterskoj karijeri, i to mu je pošlo za rukom s obzirom da je Slaviša Korać stigao do finala i bio je dan od favorita tokom celog učešća.


Ipak, njegovih predviđenih pet minuta slave pre nekoliko meseci ukrali su prijatelji iz Nemačke koji su biciklama prešli skoro 2 hiljade kilometara kako bi bili na Slavišinom snimajućem danu u Grandovom studiju u Beogradu.


Dva sata uoči snimanja, vidno umorni, iscrpljeni i izgoreli od sunca, Slavišini prijatelji došli su na snimanje emisije sa sve biciklama na kojima su proveli 14 dana uzastopno.

– Na tu ideju smo došli kada je bila korona, pošto smo tada kupili bicikle. Kako je Slaviša prolazio iz kruga u krug tako se i rodila ideja. Mnogi nam nisu verovali da ćemo to da uradimo– objasnil su Zlatko i Josip za Grand Online.

Zbog ovog podviga momci su dobili gromoglasne aplauze i simpatije publike ali i celokupne ekipe emisije “Nikad nije kasno“ koja je samo mogla da konstatuje da je Slaviša Korać verovatno imao do sada neviđenu podršku.


Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / Privatna arhiva,
Autor: S. Čumić