Login/Registracija

Novopečena mama zablistala na sceni, a ujna Isaka Šabanovića priznala: „Razočarana sam, ne prolaze uvek najbolji“ (VIDEO)

Dve talentovane veteranke Aleksandra Rakonjac i Aleksandra Kežić nastupile su zajedno u duelu nakon koga je Kežićeva zasluženo uspel da se direkno plasira u naredni krug takmičenja, dok je Saška Rakonjac otišla na Fejsbuk glasanje, a samo vi odlučujete da li čemo je slušati u nastavku takmičenja.

Odmah nakon nastupa na sceni, veteranke su za Grand podelile utiske.

Moram da budem iskrena da je bilo knap, bila sam uverena da Saška prolazi. Veoma mi je drago i srećna sam, a verujem da Saška prolazi na Fejsbuk glasanju – rekla je Kežićeva, pa nam otkrila da je i tokom odsustva zdušno pratila takmičenje:

Pratila sam sezonu, čak sam i glasala za Sašku. Iako nisam imala priliku da upoznam bolje takmičare iz ove sezone moram da priznam da su mi svi odlični. Danas je bilo jako lepo druženje, a Saški držim fige da prođe dalje – rekla je veteranka koja je nedavno na svet donela preslatku devojčicu Niku.

Saška Rakonjac tokom nastupa u „Nikad nije kasno“ pevala je na nekoliko različitih jezika, pa nas je zanimalo na koliko starnih jezika zaista ume da peva.

Svojevremeno sam imala karijeru, pevala sam na šest, sedam jezika, ali neki splet okolnosti je doveo do toga da prekinem karijeru. Videćemo dalje šta će biti, ali želim da iskoristim priliku i čestitam mojoj imenjakinji na prolasku u naredni krug– rekla je Rakonjac, a zatim nam otkrila šta ju je sprečilo prvi put da izgradi uspešnu muzičku karijeru:

Počeo je rat, a ja sam morala da se vratim u svoje rodno mesto. Imala sam svoj bend i radili smo u Sarajevu, svirali smo širom stare lepe države od džeza, popa, pa čak i narodnjake.

Iako je Aleksandar Rakonjac i ovog puta na sceni zablistala u punom sjaju i pokazal svoj raskošni talenat, ipak nije uspela da se direktno plasira u naredni krug, a onda nam je otkrila kako se zbog toga oseća.

Razočarana sam, apsolutno da. Moram da priznam da jesam zato što mi je to Fejsbuk glasanje stresno, a tamo ne mora uvek da prođe bolji, sve zavisi od glasača, ali ja u svoju podršku verujem – rekla je veteranka, dok je njena koleginica iz duela moglada odahne.

Aleksandra Rakonjac progovorila je i o odnosu sa Isakom Šabanovićem, a ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk