Novinovan je za PEVAČA GODINE, a sada otkriva kako je nastao njegov NAJVEĆI HIT (FOTO)

Za njegov uspeh zadužene su isključivo njegove pesme ali i energija i plemenitost kojom zrači.

Život bez naslovnih strana i skandala nije uticao na manju popularnost, pa tako pevač Sergej Ćetković godinama održava epitet jednog od najboljih pevača pop muzike.

0f57ce91ad3887cd11272d17481b7f79b607d5ea

S tim u vezi, ove godine nominovan je za titulu “Pevač godine“ zajedno sa Željkom Joksimovićem, Tonijem Cetinskim, Petrom Grašom i Željkom Samardžićem, a njegova pesma “25.sat“ nominova za pesmu godinu, u okviru takmičenje koje organizuje Naxi radio.

Sergej kaže da ga veoma raduje ovo takmičenje, naročito što pobednika biraju slušaoci, i što je dokaz da se radio i dalje sluša kod velikog broja građana.

f5fffe9d1013fd7753be441d7b915143cdd19794

Kada je reč o njegovim autorskim pesmama on otkriva koliko vremena mu treba da napiše pesmu: ,,Svaka pesma ima neku svoju priču. Retko kada se dogodi da pesma nastane za pet minuta, i da samo „izađe“, takva kakvu će je i publika čuti, od početka do kraja. Većina pesama su nastale u fragmentima, na kojima se kasnije radi… Malo njih nastane u 2 minuta“.

6cc194297193229f9a9855f167c96c810d149c4e

Za njegov verovatno najveći hit “Pogledi u tami“ vezuje se jedna zanimljiva priča: ,,Tek sam se preselio u Beograd sa suprugom Kristinom. Ona je pržila palačinke, a ja sam pravio pesmu na starom, električnom klaviru. Pitao sam je kako joj se dopada, tražila je da joj ponovim refren. Odmah je rekla da pesma „ima nešto“, da bi se nakon par meseci, kada smo je objavili desilo nešto potpuno neočekivano. Neka magija se dogodila“ priča pevač.

Ova pesma bila je njegov pokretač i amajlija jer su nakon nje usledili mnogobrojni hitovi, a od tada, pevač ne prestaje da puni koncertne dvorane širom regiona.

POGLEDAJTE:

TRAŽIO JE JEDAN SAT VIŠE I DOBIO GA: „Treba da se zapitamo zašto nam se ovo dešava…Kad sve prođe, neka stvari ćemo više ceniti“

BRAVO ZA TATU Sergej Ćetković glumio sa ćerkicama, a onda se PROSUO svom težinom

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac