Login/Registracija

Noć za pamćenje i nastupi koji ulaze u istoriju: Ovo je trio koji je osvojio vaša srca, a za još jedno mesto bore se njih dvoje

Iza nas je još jedna sjajna emisija u kojoj smo uživali u neverovatnim interpretacijama veterana koji su nastavili da se bore za svoje muzičke snove i preneli nejampše emocije na milionski auditorijum.

Sjajnoj atmosferi dodatno su doprineli su Danijela Buzurović i Milan Đurđević koji su pravili društvo Maretu u žiriju, kao i Jelena Gerbec, Stevan Anđelković, Gabrijela Pejčev i Mira Aleksić koji su pevali sa veteranima u revijalnom delu.

Ipak, nakon uživanja u izvedbama prelepih pesmama uz koje se đuskalo, ali i pustila po koja suza, došlo je i vreme za onaj najteži zadatak kada se donosila odluka o direktnom prolasku najboljih.

– Nismo bili jednoglasni, u vezi jednog kandidata smo bili svi složni- rekla je Danijela Buzurović koja je pročitala njihovu odluku.

Odlukom žirija direktno dalje su prošli: Nathalie Prijović i Edvin Husarić , dok je publika odlučila da dalje ide i Zoran Cvetković Zof.

Na Fejsbuk glasanju koje traje do utorka u ponoć bore se Svetlana Bulatović Ceca i Željko Lukić i zato požurite i podržite i GLASAJTE OVDE za svog favorita.

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić