Login/Registracija

NJU NIJE OČEKIVAO! Kada je stala na scenu, Žika se ISTOPIO OD SREĆE

Šarmantna, vatrena plavuša pod imenom Žužana Varga (52) iz Vrbasa, na veličanstven način otvorila je večerašnju emisiju “Nikad nije kasno“.

Još iz devojačkih dana nosi nadimak “Žuža bez muža“ zbog istoimene pesme koju su joj često pevali, pa je tako i ostalo do današnjeg dana te se prilikom upoznavanja tim nadimkom i predstavlja.

Sa pevanjem je počela sa svega 16 godina, ali je razliku od njenih koleginica koje su nastupale po kafanama Žuža bila deo folklornog ansambla, i na taj način na raznim igrankama pokazala svoje glasovne sposobnosti.

Osim pevanja, Žuža ima i mnogo drugih hobija, pa se tako bavila slikarstvom, kuvanjem ali i džudom, dok svojim najvećim uspehom smtra to što je kao samohrana majka izvela troje dece na pravi put.

Pozitivac sam, veseljak, puna sam ljubavi, imam puno prijatelja. Ovde sam došla da bih se oprobala u ovom svetu i na ovaj način– rekla je Žuža u svom predstavljanju.

 Žika je po Žužinom izlasku na scenu ispričao publici da se sa šarmantom plavušom poznaje dugi niz godina, još od sredine devedestih, kada su oboje živeli u Nemačkoj.

– Ja sam dok sam bio u grupi “Ritam srca“ nastupao sa njom, i moram da kažem da je ona zadržala taj osmeh, lepotu, energiju jer je pamtim od tada i tada je bila ista kao i danas- kroz osmeh je ispričao autor emisije.

Osim Žike, takmičarki je odmah na početku komplimente udelia i članica žirija Jovana Cavnić, koja je jedva čekala da Žuža pusti glas.

Po prvi put na sceni “Nikad nije kasno“ zaorila se pesma na mađarskom jeziku koju je takmičarka odabrala, koja je inače šlager ali ju je ona zahvaljujući orkestru “Nikad nije kasno“ pretvorila u latino.

– Sve čestitke i za izgled i za pevanje, sve je u paketu bilo odlično. Vidi se i čuje iskustvo u muzici i snalazite se na sceni kao da ste na njoj 150ti put. Totalno opušteno– poručio je Uroš Žuži nakon nastupa.

– Slažem se sa Urošem, vidi se da ovo volite, za vas stvarno nikad nije kasno- dodala je glumica.

– Pesma je zaista interesantna, i mislim da će posle vašeg izvođenja imati i nove slušaoce, jer ste je fantastično doneli- zaključio je Mare.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac