Login/Registracija

„Nisam postala KRALJICA, ne moram ni MAGARICA“: Makedonka održala LEKCIJU O ŽIVOTU

Dece mahom u detinjstvu maštaju da jednoga dana postanu lekari, naučnici, inženjeri, a Sonja Manasievska Koneska iz Skoplja želela je da bude ni manje ni više nego kraljica.

-Odmah sam pucala na visoko – rekla je nesuđena kraljica, a danas hemijski tehničar i 57-godišnja pesnikinja koja je svoju šansu okušala kod Žike Jakšića u takmičenju.

Kaže da joj je prva ljubav muzika i šali se da je od malena hvatala visoko „c“. Jedno vreme zarađivala je od pevanja, a kasnije se posvetila poeziji i u svojoj biografiji ima nekoliko objavljenih zbirki. Takođe ima i zanimljiv hobi- bridž, ali nema recept za sreću. Kaže takva je rođena.

Nemam poroke i nikada ih nisam imala. Nemam ni definiciju za sreću, nisam ja toliko srećna koliko izgledam. Uvek sam bila feniks i ne žalim ni zbog čega u životu i smatram da nikad nije kasno-  istakla je Sonja koja je na sceni dočekana ovacijama publike.

– Nisam postala kraljica, a ne moram ni magarica, ali zato sam prepoznatljiva i svoja. Nisam kraljica, ali sam večeras makedonsko devojče od 57 godina – našalila se takmičarka, a celokupna ekipa poželela joj je dobrodošlicu u šou, zbog čega je priznala da se na Grandovoj sceni konačno oseća kao kraljica.

U prvom krugu takmičenja Sonja se predstavila izvornom makedonskom pesmom, kojom je razgalila sve u studiju.

– Lepo ste to izveli, divna je energija i prenosite tu pozitivnu energiju –  prokomentarisala je Suzana Branković koju je zanimalo da li će u svojoj autobiografiji da piše o učešću u srpskom talent šouu.

– Naravno jer ovo je kao da sam pevala na Milanskoj skali. Kakva Evrovizija i druga takmičenja, pisaću o Žiki sve najbolje. Ako me pitaju zašto sam se prijavila u „Nikad nije kasno“, reći ću zbog Žike – izjavila je takmičarka, što je autora takmičenja nasmejalno i razgalilo.

Aco Pejović pohvalio je njenu vrcavu energiju, ali ga je više zanimalo da li bridž igra u novac.

-Možemo da igramo i u novac. Ja mahom pobeđujem, kao kockar – odgovorila je Sonja, a Mare dodao da kakav je bio uvod njene životne priče, takva je razrada, a takav i zaključak.

 -Imate puno života na sceni, a ta scena to i zaslužuje. Drago mi je što smo se upoznali i što ćemo se družiti– poručio je Mare, nakon čega je uz ovacije publike i Žikin poljubac ispraćena sa scene.

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić