„NISAM HTELA DA BUDEM KRPA ZA BRISANJE“ Lidija ogolila dušu i priznala na šta sinovi nemaju pravo

Osim što važi za jednu od najboljih glumica, Lidija Vukićević podjednako je uspešna i kao majka i porodična žena kojoj je odgajanje sinova uvek bilo prioritet. Andreja i Davida od malih nogu učila je pravim vrednostima, a u njihovom domu uvek su vladali iskrenost, harmonija i otvoreni razgovori.

– Imamo iskren odnos, ali zna se granica i mera. Možemo da se ne slažemo ali mora da postoji poštovanje. Možda nisam imala skuvanu supu svakog dana, ali smo uvek imali razgovore. Toga sam se čvrsto držala. Pošto sam se rano razvela, kada je stariji sin imao sedam, a mlađi četiri godine, moj najteži zadatak bio je da budem umerena majka. Nisam želela da budem dominantna, ali nisam dozvoljavala ni da im budem krpa za brisanje. Priznaću jedno, što će i oni sada prvi put čuti, prisluškivala sam im razgovore dok su bili u pubertetu- istakla je glumica.

787e682b010af44aea8363202ad81dccb0cf7b17

Budući da im je pre svega najveći prijatelj i životni oslonac, Lidija svoje sinove neretko savetuje i kada su u pitanju ljubavni odnosi, neretko se dešava i obrnuta situacija.

– I ja njoj uvek kažem ako mi se nešto ne sviđa ili smatram da treba drugačije. Za sada sam podržao sve njene izbore. Svestan sam koliku žrtvu je majka podnela kada je stavila porodicu ispred karijere i sa ocem otišla u inostranstvo. To je Davidu i meni omogućilo da izrastemo u normalne momke- rekao je stariji sin Andrej, na šta se i sama glumica nadovezala.

5469e6f36917d795cb4c956125eaa52a1bb24ac9

– Komentarišu oni moje izbore, ali ne moram ja da uvažim te stavove. Nemaju pravo da mi određuju šta mogu, a šta ne, ni u čemu, a kamoli u odabiru partnera. Oni su sa mnom odrastali bez ijednog mog skandala. Kao što se ja brinem o njima, tako se i oni brinu o meni- objasnila je za Story.

Foto: Instagram