“Nisam bio okružen parama- Voće je bilo LUKSUZ“ Glumac o svom odrastanju i trenutnoj krizi

Glumac, pevač, ljubitelj konja i jahanja, Milan Vasić, poput mnogobrojnih kolega našao se u nezavidnoj finansijskoj situaciji posledicom pandemije korona virusa.

42d7bce551e3ba82a385642bfd311cd3a5388d46

Međutim, kako kaže, život bez mnogo novca nije mu stran, jer je kao dete živeo veoma skormno i jednostavno, i smatra da za sreću i stvari koja ga ispunjavaju, novac uopšte nije potreban- Tačno je da se bez novca ne može i svi mi radimo da bismo taj isti novac zaradili, ali za uživanje on nije preko potreban. Moraš samo da znaš šta tebe tačno ispunjava i onda je sve lako. To ide iz kuće i kućnog vaspitanja– rekao je Vasić za Blic.

……

Glumac je otkrio da nije dozvolio da ga korona uništi, a pored svega lošeg, donela je i mnogo lepih stvari, poput novih uloga u serijama i dueta sa prijateljem Dekijem Petrovićem- Samo treba pozitivno gledati na stvari. Recimo, mislim da neki ljudi ni ne znaju da spoznaju prave stvari kad odrastu okruženi novcem- rekao je glumac pa ispričao da su stvari koje se negde podrazumevaju, njemu kao detetu bile luksuz- Kažu neće deca da jedu voće. Neće jer im je to servirano od malih nogu, a mi kad smo jeli voće znali smo da je tata dobio regres ili povišicu.

b18b5fb434bd7e10dfe327ee8b086f6ab77961aa

PROČITAJTE I:

GLUMAČKA GARDA NA OKUPU, a evo ko je najopušteniji na setu

MILAN VASIĆ: Ceo život u tri slike, a onda progovorio o vaspitanju i odrastanju!

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac