Login/Registracija

NIKAD NIJE KASNO: Džoni sprema HIT kakav skoro nismo čuli (FOTO)

Radoslav Ponjević Džoni, najstariji učesnik šoua „Nikad nije kasno“, ne predaje se tako lako. Osamdesetih godina harao je regionom, punio šatore i koncertne dvorane, a nakon duže pauze u karijeri i učešća u takmičenju veterana, rešio je da snimi pesmu koja će ga izvući iz zaborava.

Reč je o numeri koju je za njega komponovao Žile Jovanović, tvorac mnogih hitova Predraga Živkovića Tozovca, Ljube Aličića i Nade Mamule. Interesantno je da aranžman za Džonijevu novu pesmu radi Aleksandar Sofronijević, koji je juče posetio njegov dom u Gornjem Milanovcu.

Sofra, Džonijeva supruga Mira i Džoni

„Sofra se pokazao kao pravi profesionalac i došao je u moju kuću kako bi se dogovorili oko aranžmana. Radimo novu pesmu čiji je tekst mnogo intrigantan. Reći ću vam samo da se u numeri pominje zelen bostan i da će vam se svideti na prvo slušanje“, sa osmehom otkriva Džoni i dodaje da ima još mnogo planova u karijeri. Jedan od njih je i koncert koji će održati u svom rodnom gradu.

Na pitanje čime se još bavi u slobodno vreme i šta se dešava u njegovom životu nakon šoua „Nikad nije kasno“ kaže: „Pripremam još jednu pesmu, ali o o tome ne želim da pričam dok ne uđem u studio. Slobodno vreme uglavnom provodim sa suprugom i unucima. Uživam u njihovom društvu i uspesima koje ostvaruju. Ja sam ponosni deda jer je moja unuka Tara postala prvak regiona u karateu, a mogu da se pohvalim i da je unuk krenuo mojih stopama. Svira u jednom orkestru u Beogradu, a nastupa i po školama i kažu da je veoma talentovan za muziku.“

Foto: D.Milošević/Privatna arhiva,
Autor: I.Ankić