Nije želela da igra na kartu sažaljenja: “Sahranila sam dete i to je bio razlog anksioznosti“

Prva na scenu večeras, stala je Jadranka Kalinić, koja je odmah oduševila Nedu Ukraden svojim sjajnim izgledom- Jadranka, nisam verovala da si kandidatkinja, izgledaš kao tinejdžerka– uputila joj je pevačica kompliment, a zatim otkrila gledaocima da Jadranku poznaje od ranije.

3e5e916d056097c4cb615cd6408b01201cdf09a3

– Ti si pevala pre desetak godina kod mene u kafiću, gde je pevalo mnogo mladih i talentovanih ljudi, i drago mi je šro se ovde srećemo. Ali sada me zanima, zašto si anksiozna, kako piše u tvojoj biografiji?– pitala je Neda. Jadranka je objasnila da je to posledica gubitka bebe, o čemu ranije nije želela da govori- Nisam htela da igram na tu kartu, već da isključivo budem ovde zbog pevanja,  a inače je sahraniti dete najgora stvar na svetu- objasnila je takmičarka.

– Bog ti je dao snagu, talenat i lepotu, a muzika će te izlečiti svakako- odgovrila je Neda, a zatim nam je Jadranka otpevala takmičarku pesmu “Ja nisam rođena da živim sama“ Ane Bekute.

612ae8c7ef5718189d1734f399e93855182b7376

Amar Gile prvi je komentarisao Jadrankino pevanje- Ti si divna u svakom smislu i jedva čekam da ukrstimo glasove– rekao je pevač pa najavio da će joj se pridužiti u revijalnom delu na sceni.

– Sjajna si, i ako Bog da idemo u sledeći krug– rekla je Ukradenova.

Mare je imao za Jadranku i posebnu molbu, koja je zaličila na kritiku- Molim te za sledeći put da se konsultuješ sa nekim oko izbora pesme, jer moraš sebi biti bolja. Ti to zaslužuješ i ti i tvoj glas.

Kao drugu pesmu Jadranka je sa Giletom pevala “U snu ljubim medna usta“ duet Cece i Kebe.

Foto: D. Milošević,
Autor: T. Bogavac