NIJE JOJ SE DALO: Učestvovala je u „Zvezdama Granda“, ali tek sad je došlo njenih 5 minuta (FOTO)

Na životnu priču Sandre Ponjević iz Kranja (43) niko nije ostao ravnodušan u šouu “Nikad nije kasno”. Ova takmičarka iz Slovenije ispričala je da je od malena volela muzika, ali da joj roditelji nisu dozvoljavali da postane pevačica, čak i da su danas protiv toga.

2f3ee5ec093886e4743b611c2b7c0c17754e464f

Svojim pojavljivanjem u šouu veterana dokazala je da stvarno nikad nije kasno da ostvari svoje snove i konačno zapeva na velikoj sceni. Iako je učestvovala u “Zvezdama Granda” Sandra nikad nije uspela da ostvari zavidnu pevačku karijeru, te je šansu potražila u takmičenju veterana. Kako je ispričala, jedva je čekala da napuni 43. godine kako bi mogla da se pojavi u takmičenju.

U takmičarskom delu predstavila se pesmom „Pamtim još“ od Hanke Paldum, a nakon sjajnog nastupa Emir Hadžihafizbegović pozvao ju je da bude njegov i Hankin gost na njihovom koncertu u Sarajevu.

6e497e6bc2ca9436fcd1d364be3e26d36234c792

„Meni su malo oči zasuzile, moja majka jako voli ovu pesmu. Vidi se da ti jako voliš sevdah. Fenomenalan nastup“, rekla je Milica Todorović, dok je Saša Milošević Mare takođe pohvalio njeno pevanje i njenu ambiciju da uspe u svetu muzike.

POGLEDAJTE I:

Emir Hadžihafizbegović će OVO PAMTITI: Poznati glumac prvi put u Grandu (VIDEO)

OD SKROMNOG MOMKA DO ZVEZDE: Top 10 stvari koje niste znali o Aleksandru Sofronijeviću (VIDEO)

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić