Login/Registracija

NEVEROVATNO LIČI NA MAJKU: Ćerka Nede Ukraden od pevačice nasledila raskošnu lepotu (FOTO)

Neda Ukraden važi za jednu od najnegovanijih pevačica na našoj javnoj sceni, koja na tome može zahvaliti genetici, ali i izbalansiranom načinu života koji vodi, a njenu lepotu nalsedila je i njena ćerka Jelena koju tek ponekad imamo prilike da vidimo u javnosti.

af108d747c38be10bca66aeeb34eae4d9de60144

U nekoliko navrata, pevačica je isticala koliko joj je, pored karijere, bitna njena poroduca za koju je izuzetno vezana, a da su joj najveće blago njeni unuci sa kojima provodi svaki slobodan trenutak.

Sudeći po fotografijama koje smo imali prilike da vidimo, Nedina ćerka je prava lepotica koja liči na svoju majku i koja će se sigurno sjajno držati i kada bude stigla u Nedine godine.

fce82a9df7b49b26bbceb31e2a905d67d502c2f9

Jelena je direktor marketinga i vlasnica salona za ulepšavanje u Beogradu, a njen suprug je vlasnik dečije igraonice koga tašta posebno voli.

On toliko voli i poštuje taštu da je na ruci istetovirao njeno ime i prezime. 

12447342068a44b227d6f9f3a1b075c61b9f970d

Pevačia je nedavno govorila da joj nije bilo lako da bude samohrana majka, ali da je srećna u kakvog je čoveka izrasla njena jedinica.

– Nije mi bilo lako odgajati moju kćer koja je isto možda imala želje da bude glumica ili pevačica, i talentovana je i muzikalna i završila je Muzičku školu. Nisam je podržala previše u tome jer sam znala i to drugo lice estrade – izjavila je svojevremeno Neda za Grand Online.

Inače, zanimljiv je podatak da Jelena sa suprugom i decom živi u istom stanu, u kojem živi i njena majka Neda. Takođe, godinama zajedno uživaju i na letovanju u Crnoj Gori, gde pevačica ima vilu tik uz obalu mora. 

BONUS VIDEO:


Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković