Login/Registracija

NEVEROVATNE životne priče, ENERGETSKE BOMBE i EMOCIJE žirija obeležile KRAJ PRVOG KRUGA (VIDEO)

Poslednju epizodu prvog kruga, obeležile su neverovatne životne priče naših takmičara, sjajna muzika i neverovatna energija koja je vladala tokom cele emisije.

Predsedniku žirija, Saši Miloševiću Maretu, ove nedelje, pridružio se Dragan Kojić Keba, a po prvi put u sudijskoj ulozi našla se Ana Bučević koja nije krila uzbuđenje povom svog gostovanja.

38ac4eebcf8095c10d6ef50975f80511c56d13e5

Šarmantan gospodin Darko Hinić, imao je čast da otvori emisiju, i na samom startu pokazao je da živi moto ove emisije.

Kao mlad uspešno se bavio fudbalom, ali i muzikom koja je postala njegova profesija i njom se bavi preko 30 godina.

– Poznajem dosta velikih umetnika, uradio sam 1998. godine album sa Kemišem, bio sam i radni pevač radio sam sa mnogim velikim imenima– otkrio je Darko, a o jačini njegove pozitivne energije posvedočila je i sama Ana Bučević koja mu je uputila kompliment kako je on pevao ne samo vokalom već i očima.

Svoju neverovatnu životnu priču podelila je i Anka Pecnik, koja je svoju ljubav i talenat prema muzici otkrila još kao devojčica kada je odlučila da će to biti njen poziv. Upisala je muzički odsek na fakultetu u Bratislavi, a na drugoj godini se zaljubljuje u momka koji je živeo u Austriji kada odlučuje da ilegalno pređe granicu gde i danas živi sa porodicom.

– Smatrala sam da sam trebala da budem pored svoje dece i sada kada sam ih izvela na pravi put došlo je moje vreme– istakla je takmičarka.

ba87d1a36175737dcd32f1a2065a5529fdd9ee31

Pravu energetsku bombu donela je Sanela Sejdić koja tvrdi da se „ne gasi“ čak ni kada spava.

– Ja sam jedva čekala da napunim dovoljno godina da se prijavim za ovu emisiju– otkrila je takmičarka koja je ceo studio digla na noge.

Kao što ste navikli, i sinoć nas je svojim doskočicama oraspoložio Žika Jakšić koji je u razgovoru sa majkom takmičara obećao da će da ga oženi.

– Majka Ljubica izrazila želju i ja objavljujem konkurs da nađemo snajku da majka bude ponosna i da dobije još unučića- obećao je Jakšić.

b8bb38306416b876fc102ae5fee295dbabcf71b7

Ovo nije bio jedini konkurs, s obzirom da je i takmičarki koja iza sebe ima razvod poželeo da se ponovo uda.

– Morate da postanete muški frizer da biste upoznale muškarce– poručio je autor emisije i pozvao sve pripadnike jačeg pola u njen salon.

Emisiju je zatvorio jedan sjajan vokal iz Sjenice, koji je kao dete pronalazio sve moguće i nemoguće načine da se bavi muzikom.

– Imao sam mačku koju sam naučio da mi simulira harmoniku, i tako kao mali popnem se na stolicu sa mačkom i imam nastup- ispričao je Zoran Filipović.

Samo najboljim pevačima pošlo je za rukom da se direktno plasiraju u drugi krug, a ko su oni saznajte OVDE!, dok celu emisiju možete da pogledate u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić