Login/Registracija

NEPREPOZNATLJIVI Ovako su finalisti NIKAD NIJE KASNO izgledali na svom venčanju (FOTO)

Dan kada mladenci izgovaraju sudbonosno DA sigurno je najvažniji i najradostniji dan u njihovom životu. Sam čin stupanja u brak je novi početak za mnoge parove, a baš takav slučaj je i sa pevačima i takmičarima šoua „Nikad nije kasno“.

A kako su ovogodišnji finalisti šoua veterana izgledali na dan svog venčanja pogledajte u nastavku teksta.

Lenče Kukić


Lenče i Goran Kukić godinama su se zabavljali, a svoju ljubav ozvaničili su 1996. godine u Strumici. Par je imao veliku svadbu propraćenu svim makedonskim običajima.

Danijela Stanković Kostić


Sudbonosno DA Danijela izgovorila je svom dugogodišnjem dečku Miodragu i to 2001. godine u Vranju. Danijela je, kao i svaka mlada, ponela belu venčanicu, dok se mladoženja odlučio za klasično odelo.

Paja Srdanov


Paja se na večnu ljubav zakleo Ljubici 1983. godine u Pančevu. Mlada je ponela bel, dugu venčanicu, a mladoženja je u bio u belom odelu koji je, umesto ruzmarina, upotpunio crvenom ružom. Njegova svadba trajala je danima, dok su se pripreme vršile mesecima. Danas imaju četvoro dece i isto toliko unučića.

Mirjana Sretenović


Mirjana i njen izabranik Vladica su rekli sudbonosno DA na venčanju u rodnom gradu Kraljevu i to 2003. godine. Par je svoj brak ozvaničio i u crkvi, a venčanju je pristustvovala samo najuža rodbina.

Sabahudin Šabanović Dino


Na ovoj fotografiji možete da vidite Sabahudina i njegovu suprugu nakon što su „stali na ludi kamen“ u Sarajevu. Mlada je ponela ljubičastu haljinu, dok je mladoženja blistao u klasičnom odelu koje je upotpunio kravatom,

Milica Vojinović


Milica I Ranko venčali su se davne 1992.godine, a mlada je, umesto venčanice, ponela zelenu haljinu, dok se mladoženja odlučio za klasično, svečano odelo.

Bejhan Ramov


Pevač neverovatnog glasa Bejhan i njegova izabranica upoznali su se kada su imali samo 16 godina, a nakon samo nekoliko dana se i venčali. Papirološki brak je sklopljen nekoliko godina kasnije, nakon što su mladenci postali punoletni.

Biljana Anđelković


Na ovoj fotografiji možete da vidite kako su Biljana i Miroslav Anđelković izgledali na dan svog venčanja. Brak je sklopljen 1997. godine u Vranju, a danas uživaju u skladnoj zajednici i oboje se bave muzikom.