Login/Registracija

NEOČEKIVANO: Na početku četvrtog kruga Žika Jakšić napravio presedan, a evo ko nastavlja takmičenje

U prvoj emisiji četvrtfinala „Nikad nije kasno“ uživali smo u maestralnim nastupima grandioznih pevača veterana. Ipak žiri je bio na teškim mukama budući da je od petoro sjajnih pevača trebalo da izabere dva koja nastavljaju takmičenje.

Da stručnom žiriju uopšte nije bilo lako da donesu odluku ko treba da ide u naredno kolo takmičenja svedoče i reči predsednika žirija Saše Miloševića Mareta, koji je na kraju tražio pomoć od Žike Jakšića.

„Ovo je baš teško, odavno u takmičenju nismo imali ovako tesnu situaciju. Samo jedan takmičar dobio je naviše glasova od žirija, a to je Lenče Kukić. Ali tamo gde smo zbirali glasove od svih članova žirija, došli smo do toga da dva takmičara imaju isti broj glasova. Nikako ne možemo da odlučimo ko treba da ide dalje. Reč je o takmičarima koji se zovu Milenko Pavlović Miler i Boško Jovanović zvani Boškić. Mi ne možemo da odlučimo. Direktore, da li možemo da računamo na Vašu pomoć?“, rekao je Mare aludirajući na Žiku.

Ipak Jakšić je rešio da napravi presedan i oba takmičara pusti u dalje takmičenje.

„U ovom krugu samo dvoje bi trebalo da prođe dalje, a po propozicijama takmičenja tri kandidata bi trebalo da ide na online glasanje. Uz konsultaciju sa članovima žirija proglašavam da oba takmičara idu u naredni krug“, poručio je Jakšić što je publika u studiju pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Zato ćemo u petom krugu gledati Milenka Pavlovića, Lenče Kukić i Boška Jovanovića Boškića, dok preostala dva takmičara idu na online glasanje koje se odvija OVDE.


Elvira Hamidović i Dejan Radovanović Čiča dobili su drugu šansu glasanjem, ali samo jedan od njih plasiraće se u naredno kolo takmičenja. Ko će se od njih plasirati dalje saznaćemo u utorak, 23.aprila tačno u ponoć (24:00) kada se završava glasanje publike.

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić