Nenad Manojlović otvorio dušu o sestrinom ljubavnom životu i bivšem zetu: „Želim joj da PREŽIVI I PREBOLI“ (VIDEO)

nesa m

Baš poput mnogih pevača i Nenad Manojlović svoje velike muzičke korake napravio je u najpopularnijem takmičenju „Zvezde Granda“. Iako je taj period ostavio iza sebe, ne krije da mu često naviru uspomene i sećanja na borbu koja ga je mnogo čemu naučila.

-Kada se sad setim toga baš je bilo stresno i jako je bilo zahtevno, psihološki svakako. Dolazili su razni pevači, bilo je mnogo njih koji su talentovani, mnogi su bili mladi. To je bilo veliko iskustvo, teško, ali lepo. Na neki način sam bio odgovoran sam za sebe i nikoga nisam mogao da krivim ako ja ispadnem. Ovde u „Nikad nije kasno“, sada, sam ja taj faktor koji treba nekome da kaže da li će proći ili ne i ne prija mi baš to zato što znam jako dobro kako je njima sada, jer je nekada i meni bilo tako- priznao je Manojlović za Grand.

Uspešnu karijeru i brojne nastupe teško je uskladiti sa porodičnim obavezama te Nenad ne krije da često vodi bitku sa vremenom.

-Prilično je teško jer mnogo putujem. I da sam stalno u Srbiji na 100 ili 200 kilometara bilo bi mnogo lakše, ali na žalost nije tako. Naš narod postoji širom planete i često se ide preko, pa i van Evrope. Trči se za boljim sutra i sanja se o boljem životu i čovek uradi sve da bi živeo bolje, a vremenom dođeš do nekih ciljeva a klinci porastu i ne provedeš vreme sa njima. Onda sve gubi neki smisao. Zato se ja grčevito trudim da makar onaj minimum vremena koji imam sa porodicom, ćerkom, sinom i suprugom, provedem najkvalitetnije moguće. Da li to bilo da se vozimo motorimo, idemo na pecanje, plivanje u šetnju i nadam se da će Bog da mi pomogne da sve bude što je više moguće uravnoteženo. Džaba je da čovek postigne neke ciljeve u životu kao umetnik ako u svom domu postane stranac- poručio je pevač.

IMG 0698 4

Kažu da je sestra između sestre i brata nešto veoma posebno te je pevač otkrio koliko ga pogađaju teški trenuci kroz koje prolazi njegova sestra Rada Manojlović budući da je nedavno raskinula dugogodišnju vezu sa Hariso Berkovićem.

Rada i ja jesmo brat i sestra, rođeni, ali ja nisam neko ko nešto preterano gura nos u privatne stvari pa makar to bila i moj sestra. Iskreno se nadam da ona nije tužna jer svaki gubitak voljene osobe je strašna stvar. Ako se to stvarno desilo i ako nije samo novnarsko skretanje pažnje želim joj da što pre i što bolje preživi i preboli to- istakao je Neša koji se dotakao i bivšeg zeta.

NENAD MANOJLOVIC NNK SNIMANJE 13102022 FOTO ELENA 5 ok

-Haris je meni bio izuzetno interesantan lik i baš sam ga zgotivio, ali kao što jedna pesma koju sam snimio kaže „Bili smo ponos grada, ali nekad tako se desi, da oni što ludo se vole ne žive na istoj adresi“. Nekada se tako desi i ko zna zašto je to dobro, ali se iskreno nadam da nije istina. Ja joj stvarno želim sve najbolje i ako je ona srećna ja sam još srećniji, ali generalno do sada koliko je imala sreće u karijeri i koliko je Bog pogledao u karijeri toliko na nekom drugom mestu nije imala sreće. Mada se nadam da će i tu da se ostvari- rekao je pevač.

A koje detalje je još otkrio u razgovoru sa ekipom Grand portala saznajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen/ Instagram,
Autor: J. Jović