Login/Registracija

„NEMAM VIŠE ŠTA DA SE DOKAZUJEM“ Mile Kitić iskreno o karijeri, na ovaj potez se više ne usuđuje

Pevač Mile Kitić pojavio se prošle noći na koncertu svoje koleginice i prijateljice Zorice Brunclik, a publika je njegov izlazak na scenu nagradio gromoglasnim aplauzom.

Mile je otpevao dve svoje pesme, a publika ga je uglas pratila od prvog do poslednjeg stiha, pa nas je zanimalo da li s obzirom da ima toliko obožavaoca planira da ih u skorije vreme obraduje nekim koncertom.

– Ja izbegavam da radim te velike koncerte, osećam da je to velika obaveza. Radim ovako klasika u Bugarskoj, Sofiji…Radim pedeset godina i moj menadžer je hteo da napravim koncert, ali odustao sam od toga, možda ćemo nekom drugom prilikom na zimu da nađem neku salu u gradu – rekao je pevač.

Mile je nekada bio član jedne od najpopularnijih grupa na našim prostorima „Južni vetar“ i smatra da je to velikm delom obeležilo njegovu karijeru.

– Ja imam sreću da imam starih dobrih pesama, bio sam u toj ekipi „Južnog vetra“ koja je jedno vreme u medijima bila satanizovana i nisu nam dali da se pojavljujemo. Jednostavno nisu  bili za tu vrstu muzike, međutim mi smo imali jedan strašan period od 10, 15 godina i te pesme su ostale, „Južni vetar“ je ostavio veliki trag u našoj muzici. Ja nemam više šta da se dokazujem, radim dosta po Evropi, dolaze mladi ljudi – priča on.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: D. Bukovčić