Login/Registracija

NEMA VEĆE SREĆE: Vladimir Vještić ponosno podelio radnosne vesti

Za roditelje ne postoji veća sreća od one kada deca nadmaše njihov uspeh i dokažu da se sva ljubav, pažnja, odricanje i ulaganje u njih isplatilo. Iz tog razloga često svoje naslednike nazivaju svojim „ponosom i radošću“, a upravo taj osećaj ispunjenosti nedavno je doživeo Vladimir Vještić, novinar, nekadašnji finalista šoua „Nikad nije kasno“ i otac troje dece.

Presrećan zbog uspeha svojih ćerki koje su na vreme završile studije, ponosni tata je svojim prijateljima i fanovima saopštio još jednu radosnu vest porodice Vještić, a to je da njegov naslednik Petar krenuo put svojih sestara i upisao Fakultet dramskih umetnosti. 

– Ovaj momak danas je započeo studije snimanja i dizajna zvuka, na Fakultetu dramskih umetnosti u srpskoj prestonici. Pa bih da mu, kao svaki pristojni srpski Fejsbuk domaćin, poželim da bude zmaj, i da, nakon prestižnih studija, miksuje moj (tada) drugi, ili već treći album. Idemo jako dečko – poručio je ponosni tata u opisu snimka na kom njegov naslednik bitboksuje.

Podsetimo, svo troje njegove dece su muzički obrazovani. Ćerka Marija članica je nekada najpopularnijeg benda u regionu, „Slatki greh“, dok smo Bojanu imali prilike da vidimo u ovogodišnjoj sezoni „Zvezda Granda“.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić