Login/Registracija

Nekadašnji finalista završio u bolnici, na društvenim mrežama širi se PODRŠKA: „IZDRŽI, Hame“

Tuzlanski pevač i nekadašnji finalista šoua „Nikad nije kasno“, Muhamed Nalić, zabrinio je svoje prijatelje nakon što je objavio fotografiju iz bolnice. 

Naime, pevač se otkrio da se nalazi u tuzlanskoj bolnici, nakon čega se na Fejsbuku digla velika drama, budući da već ima ugrađena četiri bajpasa. 

Ekipa Grand Online portala kontaktirala je pevača koji je otkrio da je na ispitivanju usled pogoršanja zdravstvenog stanja. 

– Moram na koronarografiju. Bio sam na CT skeneru, pa ne valja nalaz, začepili se bajpasi, ali biće dobro – izjavio je Hame koji ni u najtežim trenucima nije izgubio volju i snagu. 

Kako saznajemo, pevač je u rukama najboljih stručnjaka, a da ide na bolje svedoči i njegova poslednja objava na Fejsbuku. 

– Nisam znao da se muškarac može ovoliko obradovati cveću. Hvala vam, drage moje – napisao je pevač iz bolničke postelje nakon što su ga njegovi najdraži obradovali korpom cveća. 

Ipak, zabrinuti prijatelji i fanovi i dalje mu pružaju podršku i na društvenim mrežama ostavljaju komentare: 

„Uz tebe smo, Hame. Od srca ti želimo brz oporavak“, „Prijatelju, želim ti da i ovu prepreku, koju ti je život postavio, uspešno prebrodiš“, „Izdrži, Hame“.


Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić